ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Σταυρώνουν” τις λαϊκές αγορές

Κραυγή αγωνίας από τους παραγωγούς λαϊκών αγορών οι οποίοι κάνουν λόγο για “σταύρωση” των λαϊκών και των εργαζομένων σε αυτές μέσω του προωθούμενου νομοσχεδίου. “Δεν κάνουμε πίσω” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Σωματείων  Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

Θα περίμενε κανείς οι Άγιες ημέρες του Πάσχα να φωτίσουν την κυβέρνηση ώστε να σκεφτεί διαφορετικά αναφορικά με το μέλλον των λαϊκών αγορών. Δυστυχώς όμως αυτό, που αποδεικνύεται είναι, ότι το μόνο που την ενδιαφέρει, είναι η Σταύρωση των λαϊκών αγορών και των εργαζόμενων σε αυτές.

Στο πλαίσιο αυτό η πλειοψηφία των ομοσπονδιών και των σωματείων της χώρας ετοιμάζονται να αντιδράσουν και πάλι με δυναμικό τρόπο. Δεν υπάρχει, ούτε μία περίπτωση, τα σχέδια της κυβέρνησης για αφανισμό των λαϊκών αγορών να μείνουν αναπάντητα.

Αυτή τη στιγμή σε κάθε λαϊκή αγορά υπάρχουν πανό και μαύρες σημαίες που εκφράζουν τη διαμαρτυρία μας. Παράλληλα είναι συχνές οι διανομές ενημερωτικού υλικού, προκειμένου οι καταναλωτές να πληροφορηθούν, ότι το νομοσχέδιο της κυβέρνησης, δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους στις λαϊκές αγορές αλλά και αυτούς, αφού θα αγοράζουν πιο ακριβά προϊόντα. Για αυτό λοιπόν και τους έχουμε καλέσει να κάνουν τον αγώνα των λαϊκών αγορών και δικό τους αγώνα.

Πλέον έχουμε φτάσει σε ένα κομβικό σημείο. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για κανέναν. Ο μόνος δρόμος είναι αυτός του αγώνα.   

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα