ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Μύρισε” καλοκαίρι-Ημέρα για μπάνιο και καφέ δίπλα στη θάλασσα! (pics & video)

Η επανεκκίνηση της εστίασης και ο καλοκαιρινός ήλιος έδωσε την ευκαιρία σε αρκετό κόσμο να επιλέξει… θάλασσα και μάλιστα από νωρίς το πρωί. Ενδεικτικές είναι οι εικόνες από την παραλία Κορινού και την Πλάκα Λιτοχώρου όπου ο φωτογραφικός φακός του OlympusMera διέκρινε αρκετούς τολμηρούς που έκαναν τις πρώτες βουτιές.

Για κάποιους η απόδραση κοντά στη θάλασσα ήταν ευκαιρία για καφέ ή μεζέ. Μία από τις πιο οργανωμένες επιχειρήσεις εστίασης ο “Γυαλός” στον Κορινό ήταν μια ιδανική επιλογή ειδικά για οικογένειες με μικρά παιδιά.

“Είχαμε φροντίσει να είναι όλα έτοιμα σήμερα σύμφωνα με τα υγειονομικά μέτρα ώστε να υποδεχθούμε τους πρώτους μας πελάτες. Ελπίζουμε ότι θα μπούμε σιγά σιγά σε ρυθμό και ότι το καλοκαίρι που είναι μπροστά μας θα μας δώσει τη δυνατότητα να αλλάξουμε την ψυχολογία μας. Καλές δουλειές σε όλους τους επαγγελματίες” δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Γυαλού Νίκος Παυλίδης.

Ίδιο το κλίμα και στην Πλάκα Λιτοχώρου όπου τα περισσότερα μαγαζιά άνοιξαν και από νωρίς το πρωί περίμεναν τους πελάτες.

Πλάκα Λιτοχώρου | 3 Μαΐου 2021

Πρόβλημα η μη ύπαρξη μουσικής για όλους. τους μαγαζάτορες.

Δείτε τι δηλώνει στην κάμερα του olympusmera.gr o συνιδιοκτήτης του beach bar ΜΟΛΟΣ στην Πλάκα Λιτοχώρου:

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα