ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχείς οι έλεγχοι στα διόδια των Μαλγάρων

Συνεχείς είναι οι έλεγχοι της αστυνομίας στα διόδια των Μαλγάρων και ούτε σήμερα κανένα όχημα δεν μπορεί να περάσει από τον σταθμό χωρίς να έχουν οι επιβάτες τα απαραίτητα έγγραφα μετακίνησης.

Από νωρίς το πρωί αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο και έχουν μοιραστεί σε όλες τις λωρίδες. Από τους 11 γκισέ των διοδίων λειτουργούν συνολικά έξι, τρεις εισόδου και τρεις εξόδου, ώστε να ελέγχονται όλοι οι οδηγοί.

Οι περισσότεροι δείχνουν βεβαιώσεις μετακινήσεις για λόγους εργασίας και έγγραφα που αποδεικνύουν ότι είναι μόνιμοι κάτοικοι άλλης περιοχής. Υπάρχουν τουρίστες από την Βουλγαρία, ενώ χαρακτηριστική ήταν και η περίπτωση ενός Έλληνα από την Αυστρία που ξεκίνησε οδικώς το μεγάλο του ταξίδι με την οικογένεια του για να κάνει Πάσχα στην Κατερίνη. «Η ταλαιπωρία ήταν μεγάλη στους Ευζώνους, μας είχαν εκεί από χθες το βράδυ και περιμέναμε να μας αφήσουν να περάσουμε» ανέφερε περνώντας από τα Μάλγαρα.

Από το πρωί έως και τις 10:00 βεβαιώθηκαν δυο παραβάσεις. Στην μια περίπτωση μια οικογένεια από τη Βέροια κινούταν προς στη Θεσσαλονίκη και επικαλέστηκαν ιατρικούς λόγους αλλά δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα για βεβαίωση μετακίνησης και αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω. Στη δεύτερη περίπτωση εργαζόμενος είχε ξεχάσει την βεβαίωση από το ΕΡΓΑΝΗ, οι αρχές του βεβαίωσαν πρόστιμο αλλά τον άφησαν να περάσει έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον εργοδότη του.

Συνολικά χθες πέρασαν 4.500 οχήματα από τα Μάλγαρα με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη και 5.500 οδηγοί ελέγχθηκαν κατά την έξοδο. Χθες, επιβεβαιώθηκαν 12 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα στο σταθμό διοδίων.

Δείτε περισσότερα >>

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας