ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιερία | Συνελήφθη διευθυντής Δημοτικού Σχολείου για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης

Πιερία | Συνελήφθη διευθυντής Δημοτικού Σχολείου για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης
Φωτοογραφία Αρχείου

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας δάσκαλος σε περιοχή της Πιερίας, ο οποίος συνελήφθη για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Της σύλληψης προηγήθηκε μήνυση 28χρονης (σήμερα), σύμφωνα με την οποία όλα συνέβησαν πριν από χρόνια, όταν δηλαδή ήταν 14 ετών.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι διωκτικές αρχές κατόπιν εισαγγελικής εντολής, βρέθηκε στην κατοχή του δασκάλου υλικό παιδικής πορνογραφίας, ανάμεσα στο οποίο και υλικό στο οποίο φέρεται να απεικονίζεται και η μηνύτρια. Υπό αυτές τις συνθήκες εκδόθηκε ένταλμα, σε εκτέλεση του οποίου ο κατηγορούμενος συνελήφθη τις προηγούμενες μέρες και κρατείται ενόψει της απολογίας του στον ανακριτή.

Οι πράξεις που περιγράφονται στο ένταλμα είναι αφορούν σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για εν ενεργεία δάσκαλο που σήμερα είναι διευθυντής σε δημοτικό σχολείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μηνύτρια δεν υπήρξε μαθήτριά του αλλά συνδέονται συγγενικά μεταξύ τους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα