ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιερία | Οι οδοντίατροι τίμησαν τη μνήμη του προστάτη τους Αγίου Αντύπα

Πιερία | Οι οδοντίατροι τίμησαν τη μνήμη του προστάτη τους Αγίου Αντύπα

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πιερίας εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Αντύπα Επισκόπου Περγάμου, ο οποίος είναι ο Προστάτης Άγιος των Ελλήνων Οδοντιάτρων.

Ο φετινός εορτασμός περιορίστηκε στη συμμετοχή μόνον ορισμένων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, λόγω των περιοριστικών μέτρων, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Σταύρο Χριστοφορίδη.

Ο εορτασμός έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Σβορώνου Κατερίνης. Στη Θ. Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος. Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας τελέστηκε μνημόσυνο των αποβιωσάντων οδοντιάτρων-μελών του Συλλόγου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος με θερμά λόγια εξήρε τη σημασία του εορτασμού, έστω και με ολιγομελή συμμετοχή, ενώ εκ μέρους του Οδοντιατρικού Συλλόγου αντιφώνησε ο Γενικός Γραμματέας κ. Ανδρέας Παγούρας.

Όλοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πρωτοβουλία του εορτασμού και την ευχή να συνεχισθεί ο εορτασμός αυτός στα επόμενα χρόνια με ευρεία συμμετοχή όχι μόνον των οδοντιάτρων της Πιερίας αλλά και ευρύτερα.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα