ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρευνα για το Κτηματολόγιο

Έρευνα για το Κτηματολόγιο

Μία πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα διεξάγεται αυτή την περίοδο για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στα κτηματολογικά γραφεία της χώρας. Η έρευνα διενεργείται από την κα Αλεξιάδου Σοφία στο πλαίσιο εκπόνησης της διπλωματικής της εργασίας στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Απευθύνεται στους επαγγελματικούς κλάδους που εξυπηρετούνται από τα κτηματολογικά γραφεία σε όλη την επικράτεια και εμπλέκονται στη λειτουργία του Κτηματολογίου, δηλαδή στους δικηγόρους, τους μηχανικούς και τους συμβολαιογράφους.

Η αξιοπιστία των υπηρεσιών που προσφέρονται, η ασφάλεια που αισθάνονται οι πελάτες του Κτηματολογίου αλλά και η ενσυναίσθηση που δείχνει το προσωπικό είναι ορισμένοι από τους παράγοντες που μελετώνται. Μέσω ενός πολύ αντιπροσωπευτικού και επιστημονικά καταστρωμένου ερωτηματολογίου γίνεται προσπάθεια να συγκεντρωθούν απαντήσεις και δεδομένα αναφορικά με την ικανοποίηση των επαγγελματιών από τις παρεχόμενες υπηρεσίες που δυνητικά θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη βελτίωση, την επιτάχυνση καθώς επίσης και τον εκσυγχρονισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η έρευνα είναι ανώνυμη και απολύτως εμπιστευτική, αποτελείται από 23 ερωτήσεις, συμπληρώνεται ηλεκτρονικά μέσω του διαδικτύου και διαρκεί 5 λεπτά.
Ο σύνδεσμος για συμμετοχή στην έρευνα είναι ο ακόλουθος:

https://forms.gle/tXkmwke4NBgpoUg46

Η Αλεξιάδου Σοφία, είναι Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός εξειδικευθείσα στο κτηματολόγιο, επιβλέπουσα μηχανικός στον Φορέα “Ελληνικό Κτηματολόγιο” και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του MBA του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα