ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκάνδαλο στη Διεύθυνση Μεταφορών Πιερίας | Αποτέλεσμα πολύμηνης έρευνας οι χθεσινές συλλήψεις

Αποτέλεσμα πολύμηνης έρευνας του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας αποτέλεσαν οι χθεσινές συλλήψεις υπαλλήλων της Διεύθυνσης Μεταφορών και Συγκοινωνιών του νομού Πιερίας καθώς και ιδιοκτητών σχολών οδηγών που φέρονται, ο καθένας από το δικό του πόστο, να έδιναν τη δυνατότητα σε υποψήφιους οδηγούς (πολλοί ήταν αλλοδαποί) να αποκτήσουν, μέσω παράνομης διαδικασίας, δίπλωμα οδήγησης και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις χωρίς εξετάσεις. 

Η υπόθεση συγκλονίζει την τοπική κοινωνία από χθες το μεσημέρι όταν και ξεκίνησαν να γίνονται γνωστές οι συλλήψεις στις οποίες προχώρησαν οι άνδρες του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων Θεσσαλονίκης, νωρίς το πρωί της Δευτέρας, αξιοποιώντας τις πληροφορίες του «κοριού» της ΕΛ. ΑΣ που «άκουγε» συνομιλίες εμπλεκομένων. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία προχώρησε, μέχρι στιγμής σε 13 συλλήψεις που αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα σχετικά με παράνομη έκδοση διπλωμάτων οδήγησης.

Η υπηρεσία θα παραμείνει και σήμερα ,Τρίτη 23 Μαρτίου, για δεύτερη μέρα, κλειστή, όπως ανέφερε σε χθεσινή ανακοίνωσή της η Π.Ε Πιερίας. 

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα