ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκάνδαλο με πλαστά διπλώματα στη Διεύθυνση Μεταφορών Πιερίας

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία προχώρησε σε 14 συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται στην έκδοση πλαστών διπλωμάτων οδήγησης ανάμεσά τους υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών και Συγκοινωνιών Πιερίας. Σύμφωνα πάντα με ασφαλείς πληροφορίες η υπόθεση αφορά την έκδοση πάνω από 250 διπλωμάτων οδήγησης κυρίως σε αλλοδαπούς.

Νωρίτερα η Π. Ε Πιερίας εξέδωσε ανακοίνωση χωρίς όμως να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το γεγονός.

Η ανακοίνωση της ΠΕ:

Αναστολή λειτουργίας της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας την Δευτέρα 22 και Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 στο πλαίσιο εκτάκτου ελέγχου των αρμόδιων αρχών.

Η Αντιπεριφέρεια Πιερίας, με απόφασή της, προχωρά στην άμεση αναστολή της λειτουργίας της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών  της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, για σήμερα Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 και αύριο Τρίτη 23 Μαρτίου 2021, στο πλαίσιο εκτάκτου ελέγχου που πραγματοποιείται από τις αρμόδιες αρχές.

Η Αντιπεριφέρεια Πιερίας στηρίζει και συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο την έρευνα των αρμόδιων ελεγκτικών αρχών, προκειμένου να μη μείνει καμία σκιά στη λειτουργία της υπηρεσίας.

Ως περιφερειακή διοίκηση δεν δείχνουμε ούτε πρόκειται να δείξουμε την παραμικρή ανοχή σε οποιοδήποτε φαινόμενο αδιαφάνειας και είμαστε αποφασισμένοι να διευκολύνουμε με κάθε μέσο και τρόπο το έργο των ελεγκτικών αρχών.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα