ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωτοφανούς βίας η επίθεση στον νεαρό αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη

Σοκάρε όλη την Ελλάδα η εικόνα του σοβαρά τραυματία αστυνομικού που δέχτηκε πρωτοφανούς βίας επίθεση από κουκουλοφόρους στη διάρκεια των επισοδείων που έγιναν στη Νέα Σμυρνη.  Οι εικόνες, τόσο του ιδίου πεσμένου στο έδαφος, όσο και τα βίντεο της επίθεσης κατέκλυσαν το διαδίκτυο. 
Ευτυχώς, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκμείο σε σοβαρή κατάσταση, έχοντας όμως διαφύγει τον κίνδυνο. 

Ο 24χρονος ειδικός φρουρός της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, με καταγωγή από το Σιδηρόκαστρο Σερρών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα, ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., από τα επεισόδια τραυματίστηκαν – ελαφρά – άλλοι τρεις αστυνομικοί.

Στο μεταξύ, στο 401 μετέβησαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο υφυπουργός Λευτέρης Οικονόμου και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, προκειμένου να ενημερωθούν από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας των αστυνομικών που βρέθηκαν στο «μάτι του Κυκλώνα» λίγες ώρες νωρίτερα

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα