ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εθελοντική Ομάδα | Εκκληση βοήθειας για το σχολείο που καταστράφηκε από τον Εγκέλαδο

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας οργανώνει την αποστολή σχολικών ειδών για τις 63 μαθήτριες και τους μαθητές του σχολείου που καταστράφηκε από τον Εγκέλαδο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης:

Σήμερα, μετά από συνεννόηση με τον Διευθυντή του σχολείου κ. Γρηγόρη Λέτσιο και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λαρίσης αναλάβαμε να προμηθεύσουμε το σχολείο με όλα τα σχολικά είδη που χρειάζονται τα 63 παιδιά.Ηδη συσκευάζονται σχολικά είδη από τα αποθέματα που διαθέτει η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας από την ετήσια δράση στήριξης των σχολείων του Δήμου Κατερίνης τα οποία θα παραδοθούν από μέλη της ομάδας στο Δαμάσι, την Παρασκευή 12 Μαρτίου, προσωπικά στον ίδιο τον διευθυντή του σχολείου.Ηδη συσκευάζονται σχολικά είδη από τα αποθέματα που διαθέτει η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας από την ετήσια δράση στήριξης των σχολείων του Δήμου Κατερίνης τα οποία θα παραδοθούν από μέλη της ομάδας στο Δαμάσι, την Παρασκευή 12 Μαρτίου, προσωπικά στον ίδιο τον διευθυντή του σχολείου.Σας καλούμε να στηρίξετε την πρωτοβουλία αυτή καταθέτοντας ένα συμβολικό ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό του ΚΑΠΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ IBAN: GR71 0172 2550 0052 5510 1380 536, PIREUS BANK BIC: PIRBGRAA, Αιτιολογία κατάθεσης: «Σχολικά είδη» + το ονοματεπώνυμό σας.

Ολες οι καταθέσεις και τα παραστατικά, όπως πάντα, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ομάδας και θα είναι διαθέσιμα εδώ.

Σας παρακαλούμε να διαδώσετε το μήνυμα αυτό!

ΥΓ: Αισθανόμαστε την ανάγκη να στηρίξουμε αυτό το σχολείο για έναν παραπάνω λόγο: Πριν δύο χρόνια, δάσκαλοι και μαθητές του επισκέφτηκαν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου, τα παιδιά διασκέδασαν στην φιλόξενη αυλή του και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης. Είναι η σειρά μας λοιπόν να τους στηρίξουμε!

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα