ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστά τα χερσαία σύνορα Ευζώνων, Προμαχώνα και Κήπων κατά τις βραδινές ώρες από σήμερα – Αναστάτωση με τα PLF

Αδυναμία έκδοσης PLF, δηλαδή της ειδικής φόρμας για τη διέλευση από τα χερσαία σύνορα,  αναφέρουν επαγγελματίες οδηγοί στους οποίους από χθες το σύστημα δε δίνει τη δυνατότητα να λάβουν κοντινή ημερομηνία διέλευσης. Μάλιστα όπως καταγγέλουν ήδη  έχουν επιβληθεί και τα πρώτα πρόστιμα σε όσους οδηγούς δεν κατάφεραν να μπουν στο σύστημα, αλλά έπρεπε να ταξιδέψουν. 

Εντωμεταξύ από σήμερα το βράδυ, σύμφωνα με το σχετικό ΦΕΚ, πρόκειται να διακοπεί η κυκλοφορία στα χερσαία σύνορα και συγκεκριμένα από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 7 δεν θα πραγματοποιούνται διελεύσεις από τα σύνορα του Προμαχώνα και των Κήπων και από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 7 το πρωί από τα σύνορα των Ευζώνων και της Κακαβιάς. Η απόφαση ισχύει μέχρι τις 8 Μαρτίου.

Την ίδια στιγμή έχουν ξεκινήσει από χθες τεστ ραπιντ στους επαγγελματίες οδηγούς που διέρχονται τα σύνορα οι οποίοι κάνουν λόγο για μεγάλες καθυστερήσεις και ταλαιπωρία εξαιτίας, όπως λένε, των ολιγομελών κλιμακίων του ΕΟΔΥ που διενεργεί τα τεστ. 

Δείτε τι είπε στην κάμερα του OlympusMera.gr ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Διεθνών Μεταφορών Πιερίας και μέλος του Δ.Σ της ΟΦΑΕ, Κωνσταντίνος Ουκουτζιόγλου

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας