ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιερία | Έκρυψε πάνω 50 κιλά ηρωίνης κάτω από το ηλεκτρικό πατίνι

Συνελήφθη 31χρονος σημαντικό στέλεχος οργανωμένου διεθνούς κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών που προέρχονται από έτερη χώρα – Σε βάρος του βεβαιώθηκε και πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού

Πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών επέφερε η κατάσχεση 51 κιλών ηρωίνης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η Αστυνομία συνέλαβε έναν 31χρονο Έλληνα, σημαντικό στέλεχος του διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, που ρόλος του ήταν η μεταφορά και παράδοση της ηρωίνης με σκοπό τη διακίνησή τους στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα.

Σε επιχείρηση που έγινε χθες στα Διόδια Αιγινίου, ακινητοποιήθηκε το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 31χρονος προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος, κατά τον οποίο προέβαλε σθεναρή αντίσταση.

Έπειτα από έρευνα βρέθηκαν κρυμμένα κάτω από ηλεκτρικό πατίνι και μέσα σε φίλτρο ενεργού άνθρακα 98 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 51 κιλών και 345 γραμμαρίων τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, από δύο σπίτια καθώς και από την κατοχή του συλληφθέντα, κατασχέθηκαν 1 γυάλινο δοχείο που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης και 1 κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Σε βάρος του συλληφθέντα βεβαιώθηκε και πρόστιμο από το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα