ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένωση Γονέων | Επιστολή διαμαρτυρίας για τη διακοπή των σχολικών γευμάτων

Για αιφνίδια διακοπή των σχολικών γευμάτων στα δημοτικά από σήμερα κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η Ένωση Γονέων Κατερίνης:

Την Παρασκευή 26-02-21, κοινοποιήθηκε ενημερωτικό σημείωμα της ΔΙ.Π.Ε. Πιερίας, περί αναστολής της εφαρμογής του προγράμματος των σχολικών γευμάτων λόγω λήξης της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρία, από Δευτέρα 01-03-21 έως την υπογραφή νέας σύμβασης. 

Επισημαίνουμε τον αιφνιδιασμό και ακολούθως την αναστάτωση που προκλήθηκε στους γονείς, οι οποίοι καλούνται, ξαφνικά, να καλύψουν τη σίτιση των παιδιών τους στο  σχολείο, στο μέσον της ήδη δύσκολης σχολικής χρονιάς που διανύουμε. Κι αυτό, εξαιτίας της μη έγκαιρης μέριμνας, από τα συναρμόδια Υπουργεία Παιδείας και Εργασίας, για την διαδοχική συνέχιση του προγράμματος των σχολικών γευμάτων, αδιανόητης κατά την άποψή μας, όσον αφορά, τουλάχιστον, σε προγραμματισμένες σε ετήσια βάση διαδικασίες.

Καλούμε τους υπεύθυνους, καθένας με την ιδιότητά του, να προβούν άμεσα στις ενδεδειγμένες απαραίτητες ενέργειες, για την επίλυση του ζητήματος.

Κατερίνη 28-02-2021

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας