ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιερία | Ανοικτά τα σχολεία αύριο (18/2) εκτός Λιτοχώρου που θα παραμείνουν κλειστά

Πιερία | Ανοικτά τα σχολεία αύριο (18/2) εκτός Λιτοχώρου που θα παραμείνουν κλειστά

Ανοικτά θα είναι αύριο τα σχολεία σε όλη την Πιερία εκτός των σχολείων του Λιτοχώρου “εξαιτίας του σχηματισμένου πάγου, που εξακολουθεί να υφίσταται στα προαύλια των σχολικών μονάδων και ορισμένες οδούς του οικισμού, καθιστώντας μη ασφαλή τη μετακίνηση των μαθητών”.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των Δήμων:

Δήμος Κατερίνης:

Γνωστοποιείται, ότι οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων στον Δήμο Κατερίνης, κατόπιν συνεννόησης με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, καθώς και με το ΚΤΕΛ Ν. Πιερίας, θα λειτουργήσουν αύριο Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου κανονικά.

Δήμος Δίου-Ολύμπου:

Κλειστές θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 με απόφαση του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου οι σχολικές μονάδες (παιδικοί δημοτικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, γυμνάσια και λύκεια) στη Δημοτική Ενότητα Λιτοχώρου, εξαιτίας του σχηματισμένου πάγου, που εξακολουθεί να υφίσταται στα προαύλια των σχολικών μονάδων και ορισμένες οδούς του οικισμού, καθιστώντας μη ασφαλή τη μετακίνηση των μαθητών.

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες στις Δημοτικές Ενότητες Ανατολικού Ολύμπου και Δίου.

Δήμος Πύδνας-Κολινδρού:

Ενημερώνονται οι κάτοικοι του δήμου Πύδνας-Κολινδρού ότι λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν τις πρωινές ώρες, με απόφαση του Δημάρχου κ. Αναστασίου Μανώλα, την Πέμπτη 18-2-2021 η προσέλευση των μαθητών στα σχολεία Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και στα Γυμνάσια θα γίνει την 09.30. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν στο κανονικό ωράριο.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας