ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο βαθμό του Ταξίαρχου προήχθη ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας Γιώργος Τζήμας

Στο βαθμό του Ταξίαρχου προήχθη ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας κ. Γιώργος Τζήμας ύστερα από τις ετήσιες τακτικές κρίσεις των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας που ανακοινώθηκαν χθες Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021.

Ο κ. Τζήμας πρόκειται να συνεχίσει να υπηρετεί την ΕΛ.ΑΣ από τη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή στο νομό.

Συγχαρητήριο μήνυμα της βουλεύτριας Ε. Σκούφα

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Ταξίαρχο πλέον της ΕΛ.ΑΣ. Γιώργο Τζήμα για την επάξια προαγωγή του. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία  και παραμονή του στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας.

Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα

Βουλεύτρια Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου στον Διευθυντή Αστυνομίας Πιερίας Γεώργιο Τζήμα

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Γεώργιο Τζήμα, αφενός για την προαγωγή του στο βαθμό του Ταξιάρχου και αφετέρου για την παραμονή του στη θέση του Διευθυντή Αστυνομίας Πιερίας.

Κατά τις σημερινές τακτικές κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας αναμφισβήτητα εκτιμήθηκε η συνέπεια, το ήθος και η – διαχρονικά – σε όλη του τη διαδρομή, υψηλή αίσθηση του καθήκοντος.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο και υπεύθυνο έργο που καλείται και αυτή τη φορά να επιτελέσει. Επιπλέον, υγεία, δύναμη και πάντα επιτυχίες.

Στον Δήμο Κατερίνης προσβλέπουμε στη συνέχιση της εδραιωμένης και γόνιμης  συνεργασίας μας, για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες και την καλύτερη δυνατή παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών του. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ κ. ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΖΗΜΑ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή συγχαρητήριά μου στο συντοπίτη μας κ. Γεώργιο Τζήμα, τόσο για την προαγωγή του στο βαθμό του Ταξιάρχου όσο και για την παραμονή του στη θέση του Διευθυντή Αστυνομίας Πιερίας.

Η εμπειρία του, η ικανότητά του, η συνέπεια και το ήθος του σε όλη την μέχρι τώρα πορεία του, αποτελούν τα εχέγγυα για το έργο το οποίο καλείται και αυτή τη φορά να επιτελέσει.

Του ευχόμαστε υγεία, καλή δύναμη, με πολλές επιτυχίες στη ζωή του και καλή συνέχεια στο επιτυχημένο έργο του.

Για το Δ.Σ. του

Επιμελητηρίου Πιερίας

Ο Πρόεδρος

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου στον Γεώργιο Τζήμα, Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας, για την προαγωγή του στο βαθμό του Ταξίαρχου και την παραμονή του στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στον Γεώργιο Τζήμα, Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας, για την προαγωγή του στο βαθμό του Ταξίαρχου και την παραμονή του στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας. Του εύχομαι υγεία, δύναμη και επιτυχίες στο δύσκολο και απαιτητικό υπηρεσιακό έργο που αποδεδειγμένα επιτελεί με αποτελεσματικότητα και υπευθυνότητα στην Πιερία.

Είμαι βέβαιη ότι θα συνεχίσει το δρόμο του καθήκοντος με την εμπειρία και την ικανότητα που διαθέτει, προσβλέποντας  στη διατήρηση της  αγαστής συνεργασίας που έχουμε τόσα χρόνια,  με γνώμονα την  προστασία του πολίτη και την πάταξη της εγκληματικότητας σε μια δύσκολη εποχή που ζούμε.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας Ταξίαρχο Γεώργιο Τζήμα

Μετά τις πρόσφατες κρίσεις αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, ως Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου, συγχαίρω τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γεώργιο Τζήμα για την επάξια προαγωγή του στον βαθμό του Ταξιάρχου και για την παραμονή του στην ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας. Του εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει να ασκεί με επιτυχία τα καθήκοντά του.

Η παραμονή του στη θέση αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την μέχρι τώρα αγαστή συνεργασία που έχουμε αναπτύξει ως Δήμος Δίου – Ολύμπου με την Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας και προσωπικά με τον κ. Τζήμα.

Βαγγέλης Γερολιόλιος

Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα