ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ώρα της η “Μήδεια”

Στην ώρα της η "Μήδεια"
Λιτόχωρο, 13/2/21

Λίγο μετά τις 9 π.μ. σήμερα, Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, ξεκίνησε την “επέλασή” της η κακοκαιρία “Μήδεια”.

Αυτήν την ώρα, από άκρη σε άκρη, στην Πιερία – και στο σύνολο της Κεντρικής Μακεδονίας – χιονίζει.

Ήδη τα πρώτα μηχανήματα των Δήμων και της Π.Ε. Πιερίας έχουν ξεκινήσει τη ρίψη άλατος και σε κάποια σημεία αλατόνέρου, σύμφωνα με το σχέδιο αποχιονισμου που τέθηκε σε εφαρμογή.

Για την οργάνωση του μηχανισμού των Δήμων και τις συντονισμένες ενέργειες σε συνεργασία με την Π.Ε. Πιερίας και τους υπόλοιπους φορείς που εμπλέκονται, ώστε να αντιμετωπιστεί η κακοκαιρία, έγινε εχθές σύσκεψη στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας.

Στη συνάντηση, η οποία διεξήχθη με τον ασφαλέστερο και προσφορότερο τρόπο, συμμετείχαν ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κωνσταντίνος Κουκοδήμος, ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου, Γεώργιος Γερολιόλιος, ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού, Αναστάσιος Μανώλας, ο υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, Κουκουσέλας Γεώργιος, και ο Διοικητικής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πιερίας, πύραρχος Παναγιώτης Πατσιαλής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του olympusmera.gr: “Κακοκαιρία «Μήδεια» | Σε αυξημένη ετοιμότητα οι Δήμοι της Πιερίας” (δες ΕΔΩ), σε αυξημένη επιφυλακή και ετοιμότητα βρίσκονται ήδη οι τρεις δήμοι της Πιερίας ενόψει της κακοκαιρίας «Μήδεια».

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας