ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΝ Κατερίνης | Παραιτήθηκαν δύο ειδικευόμενοι παθολόγοι

Την αμετάκλητη απόφασή τους να παραιτηθούν από τη θέση τους στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης κοινοποίησαν στους προϊσταμένους τους δύο ειδικευόμενοι γιατροί της Παθολογικής Κλινικής.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, φέρονται να εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για το γεγονός ότι μία πολύ μικρή μερίδα του Τύπου αλλά “με εμμονική συχνότητα” εδώ και καιρό λοιδορεί με αστήρικτα δημοσιεύματα την προσπάθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ενάντια στον covid. ‘Οπως αναφέρουν πολλοί υγειονομικοι , όλη αυτή η αστήρικτη παραφιλολογία είχε και συνεχίζει να έχει τεράστια αρνητική επίπτωση στο ηθικό όσων βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή.

Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει πολύ έντονη δυσφορία αλλά και απογοήτευση στους υγειονομικούς του νοσοκομείου από σειρά δημοσιευμάτων που με αίολα επιχειρήματα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, προσπάθησαν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα για το νοσοκομείο της Κατερίνης και μάλιστα σε μία χρονική στιγμή που η πανδημία “θέριζε” στην Πιερία, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα το νοσοκομείο να δίνει μία τιτάνια μάχη για να σταθεί όρθιο. 

Έτσι, σε μία περίοδο που το νοσοκομείο προσπαθεί να συντηρήσει δυνάμεις ενόψει, πολύ πιθανού, 3ου κύματος, το ιατρικό προσωπικό μειώνεται και είναι προφανές ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός λόγω ακριβώς της δυσκολίας να καλυφθούν θέσεις ιατρών. Αρκεί να θυμήσουμε ότι κατά καιρούς προκηρύσσονται θέσεις ιατρών, ωστόσο πολλές κρίσεις, παραμένουν άγονες. 

Όσο για τα επίμαχα δημοσιεύματα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο διοικητής του ΓΝ Κατερίνης έχει ήδη επισκεφθεί την εισαγγελία Κατερίνης. 

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα