ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ | Σήμερα Κυριακή 3/1, τα εμβόλια της Pfizer/ BioNTech στο Νοσοκομείο Κατερίνης

Στην τελική ευθεία ο προγραμματισμός για τον εμβολιασμό των υγειονομικών στην Πιερία – Σήμερα η παραλαβή & τη Δευτέρα ο εμβολιασμός – Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες και τον αριθμό των εμβολίων που αναμένεται στην Κατερίνη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ | Αύριο, Κυριακή 3/1, τα εμβόλια της Pfizer/ BioNTech στο Νοσοκομείο Κατερίνης

Σήμερα Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2020, αναμένονται τα πρώτα 300 εμβόλια της Pfizer/ BioNTech στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Τη Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2020, όπως σας ενημέρωσε το olympusmera.gr (δείτε ΕΔΩ), αναμένεται να ξεκινήσουν οι πρώτοι εμβολιασμοί στα δύο εμβολιαστικά κέντρα του Γ. Ν. Κατερίνης.

Οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν με τους τέσσερις διευθυντές των κλινικών του νοσοκομείου και θα συνεχιστούν με γιατρούς, νοσηλευτές, εργαζόμενους και υπαλλήλους του ΕΚΑΒ που έχουν δηλώσει πως επιθυμούν να κάνουν το εμβόλιο. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί έως την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2020.

Καλά πληροφορημένες πηγές διαψεύδουν κατηγορηματικά την οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόγραμμα εμβολιασμών που φημολογείται. “Πιθανά να πρόκειται για κάποια άλλα νοσοκομεία, στην Κατερίνη τα πάντα οδεύουν σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό”, αναφέρουν χαρακτηριστικά.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας