ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκλειστικό | Με εντολή Κικίλια αναλαμβάνουν (ίσως και σήμερα) δύο νέοι γιατροί στο νοσοκομείο Κατερίνης

Αναμένονται ενισχύσεις σε εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης με εντολή του υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια ο οποίος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το πρωί με τον Φώντα Μπαραλιάκο διαβεβαίωσε το βουλευτή Πιερίας ότι τις επόμενες ώρες αναλαμβάνουν υπηρεσία δύο γιατροί, ένας εντατικολόγος και ένας πνευμονολόγος. (Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του OlympusMera.gr ο εντατικολόγος αναμένεται στην Κατερίνη σήμερα το βράδυ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή αναχώρησαν για την Αθήνα οι δύο γιατροί του “Ερρίκος Ντύναν” οι οποίοι πρόσφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους για οκτώ ημέρες σε μία δύσκολη συγκυρία για το νοσοκομείο της Κατερίνης με αποδεκατισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό (λόγω covid) και με σταθερά υψηλά νούμερα κρουσμάτων και εισαγωγών.

Την ίδια στιγμή το νοσοκομείο Κατερίνης συνεχίζει να δέχεται αυξημένη πίεση κάτι το οποίο φαίνεται από τα καθημερινά νούμερα των κρουσμάτων γι’ αυτό και η διοίκηση έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να υπάρχει άμεση ενίσχυση σε ιατρικό προσωπικό.

Οι δύο νέοι γιατροί που αναλαμβάνουν έρχονται ως συνέχεια της διαρκούς ενίσχυσης ου νοσοκομείου αυτό το διάστημα ενώ την ίδια στιγμή γίνονται προσπάθειες για να αποκτήσει το ΓΝ Κατερίνης μόνιμο ιατρικό προσωπικό και να επανδρωθούν όλες οι κλινικές.

Ελίνα Διαμαντοπούλου

logo podas

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα