ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάθε δωρεά είναι ευπρόσδεκτη!

291 φόρμες υψηλής προστασίας παρέδωσε χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης η Εθελοντικη Ομάδα Δράσης του νομού Πιερίας.

Συγκεκριμένα, υπάλληλοι του ΓΝ Κατερίνης μετέβησαν στον Καπνικό Σταθμό για να παραλάβουν τις φόρμες ύστερα από επικοινωνία του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου με τους εθελοντές.

“Κάθε δωρεά είναι καλοδεχούμενη” θα μπορούσε να είναι το σύνθημα της εποχής για όλα τα νοσοκομεία της χώρας, ειδικά αυτή την εποχή, καθώς δεν είναι λίγες οι επιχειρήσεις, οι ιδιώτες και οι οργανισμοί που στηρίζουν με δωρεές το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του OlympusMera.gr η ιδιωτική πρωτοβουλία στέκεται δίπλα στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης με μικρότερες ή μεγαλύτερες δωρεές. Κάποιοι μάλιστα δεν θέλουν καν να αναφερθεί το όνομά τους.

“Δε λέμε όχι στις δωρεές. Κάθε δωρεά είναι ευπρόσδεκτη και ευχαριστούμε τον κόσμο που νοιάζεται το νοσοκομείο και κυρίως τους συμπολίτες τους που νοσηλεύονται” αναφέρουν από τη διοίκηση.

Ωστόσο, όπως επισημαίνουν, το ότι οι δωρεές είναι ευπρόσδεκτες, δε σημαίνει ότι το νοσοκομείο δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του, σημειώνουν.

Σε κάθε περίπτωση η Εθελοντική Ομάδα για μια ακόμη φορά έρχεται να στηρίξει την τοπική κοινωνία σε μία πολύ δύσκολη στιγμή της και αυτό δεν μπορεί να το παραγνωρίσει κανείς. Όπως είχε δηλώσει πριν από μερικές μέρες ο επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας Ηλίας Τσολακίδης, οι φόρμες, που παραγγέλθηκαν από το εξωτερικό με τα χρήματα που συγκέντρωσε η Εθελοντική Ομάδα με τη συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου, βρίσκονται στον Κάπνικο Σταθμό για όποιον έχει ανάγκη.

Ελίνα Διαμαντοπούλου

@ElinaDiamond

About the author

Ελίνα Διαμαντόπουλου

Η Ελίνα Διαμαντοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη.
Σπούδασε Αρχαιολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα εργαζόταν ως δημοσιογράφος σε αθλητική εφημερίδα της συμπρωτεύουσας. Θα συνεχίσει θα εργάζεται σε αθλητικά έντυπα, αθλητικά ραδιόφωνα και γραφεία Τύπου στη Θεσσαλονίκη για περίπου μία δεκαετία.
Το 2008 επιστρέφει στην Κατερίνη όπου δημιουργεί την οικογένειά της και συνεχίζει να εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τοπικό Τύπο και την τηλεόραση. Σήμερα εργάζεται ως ανταποκρίτρια της TV100 στην Πιερία, ενώ παρουσιαζει την εκπομπή “Καθημερινά” που προβάλλεται Δευτέρα με Παρασκευή στις 16:00, στη DION τηλεόραση Κεντρικής Μακεδονίας
Αγαπημένα της θέματα όσα αφορούν τον πολιτισμό, όχι μόνο γιατί σχετίζονται με τις σπουδές της αλλά κυρίως γιατί θεωρεί ότι στα θέματα του πολιτισμού “κρύβονται” οι σπουδαίες προσωπικότητες της εποχής μας αλλά και γιατί κάθε θέμα, όπως η ίδια λέει, έχει με έναν διαφορετικό τρόπο και μία πολιτισμική διάσταση. Οι ανησυχίες της αυτές γύρω από τα θέματα του πολιτισμού την οδήγησαν σε πιο εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές οι οποίες συνεχίζονται μέχρι σήμερα σχετικά με τη διοίκηση των πολιτισμικών μονάδων....
Είναι παντρεμένη με το Χάρη και είναι μητέρα της Όλγας και του Γιώργου.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα