ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΝ Κατερίνης | Αιτήσεις μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου για την πρόσληψη 11 επικουρικών γιατρών

Άνοιξαν 11 θέσεις επικουρικών ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση το αργότερο μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2020 ενώ οι προσλήψεις αναμένεται να γίνουν άμεσα.

Πρόκειται για μία πολύ θετική εξέλιξη, λίγες μόλις ημέρες μετά την επίσκεψη του υφυπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη στο ΓΝ Κατερίνης στο πλαίσιο της οποίας πληροφορήθηκε αναλυτικά για τις ανάγκες του νοσοκομείου Κατερίνης σε ιατρικό προσωπικό.

Σύμφωνα με την πρόσκληση που απευθύνει η 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας καλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως επικουρικοί ιατροί, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών σε φορείς αρμοδιότητας της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, να υποβάλλουν αιτήσεις με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, για την εγγραφή τους στον ηλεκτρονικό κατάλογο επικουρικών ιατρών, κατά ειδικότητα, που τηρεί η υπηρεσία.

Ειδικά για το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης οι θέσεις αφορούν:

  • 1 αναισθησιολόγο
  • 1 ακτινοδιαγνώστη
  • 1 ακτινοδιαγνώστη (με εμπειρία στο μαστογράφο)
  • 1 γενικό ιατρό για ΤΕΠ
  • 3 για ΜΕΘ (Παθολογία ή Καρδιολογία ή Αναισθησιολογία ή Πνευμονολογία ή Χειρουργική ή Νεφρολογία)
  • 3 παθολόγους
  • 1 πνευμονολόγο φυματιολόγο

Τα απαιτούμενα γενικά και ειδικά προσόντα πρόσληψης καθώς και τα δικαιολογητικά που οφείλουν οι ενδιαφερόμενοι/ες να υποβάλλουν μαζί με τις αιτήσεις, ώστε να εγγραφούν στον ηλεκτρονικό κατάλογο επικουρικών ιατρών της 3ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας, αναφέρονται στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας, στην διαδρομή Επικουρικοί Ιατροί της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες που επιθυμούν να ενταχθούν στον ηλεκτρονικό κατάλογο επικουρικών ιατρών της 3ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας, ώστε να προσληφθούν άμεσα στις ως άνω θέσεις, πρέπει να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά το αργότερο μέχρι 30/12/2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση iatrika3ype@gmail.com καθότι οι θέσεις αυτές ισχύουν μέχρι το τέλους του 2020.

@ElinaDiamond

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας