ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ.Ν. Κατερίνης | Στην 1η γραμμή της μάχης, κατά της COVID-19, 3 νοσηλεύτριες του “Ερρίκος Ντυνάν” – Όλα τα ονόματα

Γ.Ν. Κατερίνης | Στην 1η γραμμή της μάχης, κατά της COVID-19, 3 νοσηλεύτριες του "Ερρίκος Ντυνάν" - Όλα τα ονόματα

Το “Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center” οργάνωσε αποστολή νοσηλευτών η οποία, ήδη , βρίσκεται στα νοσοκομεία του ΕΣΥ σε πόλεις οι οποίες είναι στο «κόκκινο» υπό την πίεση της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

Από σήμερατο μεσημέρι, Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, στην Κατερίνη βρίσκονται 3 νοσηλεύτριες του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center έτοιμες να “πέσουν” στην πρώτη γραμμή της μάχης, ενάντια στην COVID-19, στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Από το ίδιο νοσοκομείο έχει προηγηθεί η αποστολή δύο ιατρών (πνευμονολόγου και παθολόγου) στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Πρόκειται για τους κ.κ. Δημητρακόπουλο και Παναγιωτακόπουλο.

Έως σήμερα 4 γιατροί και 6 νοσηλευτές του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center βρίσκονται εθελοντικά στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Νοσοκομεία Κατερίνης και Δράμας.

Γιατροί: :

Πρόκειται για τις/τους κ.κ. Αναστασία Κουτσούρη, Αντώνιο Δημητρακόπουλο, Έλενα Πέτσιου και Χαράλαμπο Παναγιωτακόπουλο.

Νοσηλευτές:

Πρόκειται για τις/τους κ.κ. Κυριακή Βλαντούση, Παναγιώτα Αθανασίου, Άννα Βαγγέλη, Κωνσταντίνα Μικρού, Χριστίνα Κίκερη, Πέτρο Παπαϊωάννου.

Σύμφωνα με το “Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center” οι παραπάνω “συνεχίζουν την παράδοση του Ερρίκος Ντυνάν για εθελοντική προσφορά υπηρεσιών σε δύσκολες περιόδους της χώρας μας” και ότι η ομάδα νοσηλευτών “εντάσσεται για όσο διάστημα απαιτηθεί στο νοσηλευτικό προσωπικό των Γενικών νοσοκομείων Κατερίνης και Δράμας”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι 2 γιατροί και οι 3 νοσηλεύτριες διαμένουν σε ξενοδοχείο στο Κέντρο της Κατερίνης και τα έξοδά τους καλύπτονται εξ’ολοκλήρου από το “Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center”

Τέλος, τις επόμενες ημέρες αναμένονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και ακόμη δυο παθολόγοι από το Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ.

@ipapazacharias

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα