ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Έφυγε” από κορωνοϊό ο Θεόδωρος Διαμαντόπουλος

Έφυγε από τη ζωή, εξαιτίας επιπλοκών του κορωνοϊού, ύστερα από ολιγοήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο Κατερίνης ο επί σειρά ετών πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας και πρόεδρος του ΓΑΣ Αρχέλαος, Θεόδωρος Διαμαντόπουλος. “Υπηρέτησε με πάθος τον αθλητισμό” σημειώνει στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Ο δημοσιογράφος Περικλής Χατζηγιάννης για τον Θεόδωρο Διαμαντόπουλο:

  Από σήμερα η Κατερίνη, η Πιερία, ο Ελληνικός αθλητισμός είναι φτωχότεροι. Απεβίωσε ένας από τους κορυφαίους παράγοντες του αθλητισμού και της κοινωνίας γενικότερα. Ο Θεόδωρος Διαμαντόπουλος.

  Αλτρουιστής, καλοσυνάτος, ευγενικός, φιλότιμος, άνθρωπος της προσφοράς, διακριτικός και αθόρυβος, αφήνει πίσω του σημαντικότατο έργο.

  Από μικρό παιδί παράλληλα με τις σπουδές του ως τοπογράφος, ασχολήθηκε ενεργά με τον αθλητισμό. Τη μεγάλη του αγάπη. Ποδοσφαιριστής του Πιερικού και του Α. Ο. Κατερίνης στη συνέχεια, ενώ παράλληλα υπήρξε και αθλητής στίβου του Αρχελάου Κατερίνης.

  Του Αρχελάου Κατερίνης, που ως διοικητικός και αργότερα ως πρόεδρος τον καταξίωσε πανελλαδικά. Με την ιδιότητα του διοικητικού μέλους της Τοπικής Επιτροπής ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας και  προέδρου της μετέπειτα Ένωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας, διοργάνωσε στο Νομό μας παγκόσμιο πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών Μαραθωνίου, διεθνείς και Βαλκανικούς αγώνες και μεγάλο αριθμό πανελλήνιων και περιφερειακών πρωταθλημάτων σε όλο το φάσμα του αθλητισμού. 

  Τεράστιο έργο. Αξιοζήλευτη προσφορά στην Πιερία.

  Στην επαγγελματική του καριέρα διετέλεσε τοπογράφος. Γνώρισε την αποδοχή και την επαγγελματική καταξίωση, συνάμα με την αγάπη, αναγνώριση και το σεβασμό των συντοπιτών μας. 

  Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του Σοφία, στους υιούς του Παναγιώτη και Κωνσταντίνο, στα εγγόνια του και σε όλους τους συγγενείς του.

  Καλό ταξίδι Θόδωρε, πραγματικά αλησμόνητε, στις Αιώνιες Μονές. 

                                                             Περικλής Χατζηγιάννης

Συλλυπητήριο Δημάρχου Κατερίνης  για την απώλεια του Θόδωρου Διαμαντόπουλου: Η αθλητική οικογένεια της Πιερίας έχασε έναν μεγάλο υπηρέτη

Αγάπησε τον Αθλητισμό και τον υπηρέτησε με πάθος. Υποστήριξε και διέθεσε όλες του τις δυνάμεις στους αθλητές και στάθηκε στο πλευρό τους.

Η αθλητική οικογένεια της Πιερίας έχασε έναν μεγάλο υπηρέτη.

Ο Θόδωρος Διαμαντόπουλος ξεκίνησε ως Έφορος στο τμήμα Στίβου στον «ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης», επί σειρά ετών Πρόεδρος του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης και Πρόεδρος της ΕΑΣ Πιερίας  Ημαθίας.

Καλό ταξίδι φίλε μου. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Εκφράζω τα ειλικρινή μου  συλλυπητήρια στην οικογένειά του. 

Κώστας Κουκοδήμος

Δήμαρχος Κατερίνης

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας