ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Με θλίβει να είμαι η τελευταία που θα πιάσει το χέρι του δικού σας ανθρώπου…”

Το σπαρακτικό μήνυμα της νοσηλεύτριας από το Νοσοκομείο της Κατερίνης

"Με θλίβει να είμαι η τελευταία που θα πιάσει το χέρι στους δικούς σας ανθρώπους..."

Η Μαρία Ζεϊμπέκογλου είναι νοσηλεύτρια στην κλινική COVID-19 του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης. Δυστυχώς η κατάσταση είναι τραγική και στην Πιερία, όπως και στους περισσότερους νομούς της Βόρειας Ελλάδας, όπου το δεύτερο κύμα της πανδημίας συνεχίζει να “χτυπά” ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Με ένα μήνυμά της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, αποτυπώνει τις “τραγικές και αδιανόητες στιγμές” που περνάμε.

“Με θλίβει να είμαι η τελευταία που θα πιάσει το χέρι του δικού σας ανθρώπου…
Η απόγνωση σας που δεν μπορείτε να είστε εκεί γι αυτούς….”

και συμπληρώνει: “Το νου μας όλοι.. ας φερθούμε με συνέπεια και ατομική ευθύνη. Περνάμε τραγικές και αδιανόητες στιγμές όλοι μας” .

Είναι γνωστό σε όλους πλέον ότι οι 80 κλίνες στην κλινική COVID-19 δεν προλαβαίνουν να αδειάσουν. Το ίδιο και στη ΜΕΘ. Προχθές δύο ασθενείς κατέληξαν μέσα στα ασθενοφόρα του EKAB παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των συνοδών.

“Η κατάσταση δεν είναι απλά δύσκολη, είναι τραγικά δύσκολη”, αναφέρει στην επικοινωνία με το olympusmera.gr και συνεχίζει: “Να τα γράψετε όλα, δίνουμε καθημερινά αγώνα μέχρι το τέλος. Να σώσουμε μια ζωή, παλεύουμε ανάσα την ανάσα. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως είμαστε σε πόλεμο. Γιατί πόλεμος είναι όταν δεν προλαβαίνεις να προσφέρεις αυτό που μπορείς στον συνάνθρωπο…”

Η τρεμάμενη φωνή της Μαρίας Ζεϊμπέκογλου ενώνεται με τις άλλες φωνές των νοσηλευτών και των γιατρών που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή σε όλη την Ελλάδα, σε όλον τον κόσμο…

Το μόνο που μας ζητούν είναι να τηρήσουμε ευλαβικά τα μέτρα…

Ας το κάνουμε!

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα