ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατερίνη | Στο 8-10% η θετικότητα βάσει των αποτελεσμάτων των rapid test στην πλατεία

4 θετικά κρούσματα εντοπίστηκαν σε 57 δειγματοληπτικούς ελέγχους με rapid test που διενεργήθηκαν το πρωί της Πέμπτης στο κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης.

Οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία της Επόπτριας Ιατρού των Κινητών Ομάδων Υγείας (Κ.Ο.Μ.Υ.) του ΕΟΔΥ Πιερίας κας Σοφίας Κωτσοπούλου στόχο είχαν να ελεγχθεί ένα στατιστικό δείγμα ώστε να υπάρξει ένα επιδημιολογικό συμπέρασμα με βάση ευκαιριακούς ελέγχους στην κοινότητα.

Με αναγωγή των αποτελεσμάτων στο πληθυσμό η θετικότητα στο νομό αγγίζει το 8-10%, ποσοστό αναμενόμενο με βάση τους υπολογισμούς των επιστημόνων και του ΕΟΔΥ.

About the author

Ελίνα Διαμαντόπουλου

Η Ελίνα Διαμαντοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη.
Σπούδασε Αρχαιολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα εργαζόταν ως δημοσιογράφος σε αθλητική εφημερίδα της συμπρωτεύουσας. Θα συνεχίσει θα εργάζεται σε αθλητικά έντυπα, αθλητικά ραδιόφωνα και γραφεία Τύπου στη Θεσσαλονίκη για περίπου μία δεκαετία.
Το 2008 επιστρέφει στην Κατερίνη όπου δημιουργεί την οικογένειά της και συνεχίζει να εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τοπικό Τύπο και την τηλεόραση. Σήμερα εργάζεται ως ανταποκρίτρια της TV100 στην Πιερία, ενώ παρουσιαζει την εκπομπή “Καθημερινά” που προβάλλεται Δευτέρα με Παρασκευή στις 16:00, στη DION τηλεόραση Κεντρικής Μακεδονίας
Αγαπημένα της θέματα όσα αφορούν τον πολιτισμό, όχι μόνο γιατί σχετίζονται με τις σπουδές της αλλά κυρίως γιατί θεωρεί ότι στα θέματα του πολιτισμού “κρύβονται” οι σπουδαίες προσωπικότητες της εποχής μας αλλά και γιατί κάθε θέμα, όπως η ίδια λέει, έχει με έναν διαφορετικό τρόπο και μία πολιτισμική διάσταση. Οι ανησυχίες της αυτές γύρω από τα θέματα του πολιτισμού την οδήγησαν σε πιο εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές οι οποίες συνεχίζονται μέχρι σήμερα σχετικά με τη διοίκηση των πολιτισμικών μονάδων....
Είναι παντρεμένη με το Χάρη και είναι μητέρα της Όλγας και του Γιώργου.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας