ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όλυμπος | 6-10 Οκτωβρίου 2021 τo HIGHLANDER Adventure

Νέα Ημερομηνία HIGHLANDER Adventure, Mt. Olympus Greece 2021

To HIGHLANDER Adventure, η υψηλών προδιαγραφών παγκόσμια περιπέτεια σε φυσικό πεδίο, η οποία ξεκίνησε το 2017, από την Κροατία, με σκοπό να αναδείξει την πεζοπορική εμπειρία ως παράγοντα «ευ ζην», για τους λάτρεις της φύσης σε όλο τον κόσμο, θα διεξαχθεί στο βουνό των θεών, τον Όλυμπο, στις 6-10 Οκτωβρίου 2021.

Μετά από μία χρονιά όπου αρκετές αθλητικές διοργανώσεις ματαιώθηκαν, To HIGHLANDER Adventure επιστρέφει πολλά υποσχόμενο, δημιουργώντας μία πεζοπορική γιορτή γεμάτη με μοναδικές εμπειρίες. Χωρίς κανένα αίσθημα ανταγωνισμού,  συμμετέχοντες διαφόρων εθνικοτήτων θα χρειαστεί να καλύψουν ~102 χλμ μέσα σε χρονικό διάστημα 5 ημερών, όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες διοργανώσεις που έχουν λάβει χώρα σε Κροατία, Αυστρία και Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Το HIGHLANDER Adventure απευθύνεται στους λάτρεις της φύσης, που θέλουν να ζήσουν ξεχωριστές εμπειρίες διαβίωσης στην ύπαιθρο, που κυνηγούν την περιπέτεια και που θέλουν να γνωρίσουν ανθρώπους από όλο τον κόσμο με τις ίδιες ανησυχίες.

Γίνετε μέλος στο HIGHLANDER community και ανακαλύψτε τα πιο σημαντικά βουνά του κόσμου, ξεπερνώντας τα προσωπικά σας όρια #HighlanderGreece #AdventureofaLifetime

Οι εγγραφές θα ανοίξουν την 1η Δεκεμβρίου 2020 ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μαθαίνουν άμεσα νέα και ανακοινώσεις στα κανάλια επικοινωνίας της διοργάνωσης:

Website: https://highlanderadventure.com/olympus/en-us

Facebook: https://www.facebook.com/highlanderolympus/

Instagram: https://www.instagram.com/highlandergreece/?igshid=14pzdpbuxvptg

Βίντεο: https://youtu.be/zS5SM9NgR-o

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα