ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκέψεις να διαμορφωθεί σε χώρο νοσηλείας covid το Βελλίδειο

Σκέψεις να διαμορφωθεί σε χώρο νοσηλείας περιστατικών Covid το Βελλίδειο, αν χρειαστεί υποστήριξη το σύστημα Υγείας στη Θεσσαλονίκη. Δεν το απέκλεισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας μιλώντας νωρίτερα σε τηλεοπτική εκπομπή, σημειώνοντας ότι η πόλη θα πρέπει να είναι έτοιμη για να αντιμετωπίσει το χειρότερο ενδεχόμενο.

Χτυπάει κόκκινο η αγωνία στη Θεσσαλονίκη για τις πραγματικές αντοχές του ΕΣΥ καθώς και τα χθεσινά στοιχεία του ΕΟΔΥ, με την πόλη να αποδεικνύεται πρωταθλήτρια με 777 νέα κρούσματα, αποτυπώνουν τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, σε πολιτική επιστράτευση φαίνεται να προχωρά η κυβέρνηση, καθώς η έκκληση του υπουργείου Υγείας στους γιατρούς έπεσε στο κενό. Όπως αναφέρεται, ελάχιστοι είναι οι γιατροί του ιδιωτικού τομέα  που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υπουργείου.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, υπάρχουν ακόμα σκέψεις να διαμορφωθεί σε χώρο νοσηλείας Covid το Βελλίδειο, αν χρειαστεί υποστήριξη το σύστημα. Όπως αναφέρθηκε θα λειτουργεί υποστηρικτικά, δεν θα γίνει άμεσα, ωστόσο είναι στις εφεδρείες για να χρησιμοποιηθεί.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα