ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Εστιάτορες Κατερίνης: “Αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς!” (βίντεο)

Την αντίθεσή τους στο κλείσιμο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος εκφράζουν οι ιδιοκτήτες καφέ και εστιατορίων της Κατερίνης οι οποίοι σήμερα το βράδυ πρόκειται να πραγματοποιήσουν ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ελευθερίας όπου αναμένεται να βρεθούν εκατοντάδες άνθρωποι από το χώρο της εστίασης, όχι μόνο ιδιοκτήτες αλλά και εργαζόμενοι.

Ο Βασίλης Αγιαννίτης και ο Δημήτρης Καραβίδες, που διατηρούν εστιατόρια στην Αγίας Λαύρας, μίλησαν στο OlympusMera.gr για την αδικία του οριζόντιου μέτρου που κλείνει όλες τις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος στο νομό, όταν, όπως επισημαίνουν, το πρόβλημα εντοπίζεται κατά κύριο λόγο στο νότιο δήμο.

Επιπλέον στηλιτεύουν το γεγονός ότι δεν κλήθηκαν ως κλάδος για να καταθέσουν τις απόψεις τους στους αρμόδιους υποστηρίζοντας ότι στη συντριπτικής τους πλειοψηφία τηρούν τα μέτρα που τους έχουν επιβληθεί.

Όσον αφορά την αποψινή κινητοποίηση, που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του κ. Αγιαννίτη, αναμένεται να υπάρξει πολύ μεγάλη συμμετοχή με κάποιους από τους ιδιοκτήτες να έχουν προγραμματίσει να κλείσουν τα μαγαζιά τους ακόμη και δύο ώρες πριν από τις 12:30.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα