ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεπτοκαρυά | Φόβοι για μεγάλο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού

Λεπτοκαρυά | Φόβοι για μεγάλο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού

Έντονη ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην Λεπτοκαρυά και υπάρχουν φόβοι για μεγάλο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού.

Η ανησυχία έγινε εντονότερη το Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, όταν έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των τεστ πολιτών που είχαν νοσήσει μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα. Τα τεστ έγιναν σε ιδιωτικά εργαστήρια. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν πάνω από δέκα κρούσματα κορονοϊού στην περιοχή. Όλοι οι νοσούντες είναι άτομα νεαρής ηλικίας.

Από την Παρασκευή κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρίσκεται στην περιοχή και διεξάγει τεστ.

Όλοι οι νοσούντες συμμετείχαν σε μυστήριο που έλαβε χώρα το προηγούμενο Σ/Κ στην Λεπτοκαρυά και ακολούθησε δεξίωση σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Σημειώνεται πως η περιοχή δέχθηκε, αυτές τις ημέρες, πλήθος επισκεπτών – κυρίως – από την Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να αναφερθεί πως μονάδα του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες στην περιοχή.  

About the author

OM Newsroom

1 Comment

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

  • Εγώ έχω να αναρωτηθώ ποιος ήταν ο ακριβής αριθμός των καλεσμένων, αν υπήρχαν γνωστά πολιτικά πρόσωπα στην δεξίωση και αν το ξενοδοχείο που έγινε η δεξίωση με 275 άτομα όπως ακούστηκε συνεχίζει να λειτουργεί και να φιλοξενεί εκδηλώσεις με κατά πολύ υπεράριθμους. Ας κάνει κάποιος ένα ρεπορτάζ της προκοπής και ας μην αναπαράγει απλά μία είδηση κονσέρβα που δίνεται από τις αρχές σε όλα τα μέσα. Γιατί αν η αστυνομία ήξερε για την εκδήλωση προτού ακόμη συμβεί αν συμμετείχαν αστυνομικοί και πολιτικοί ως καλεσμένοι, καταλαβαίνετε ότι μιλάμε θα αλλού είδους ευθύνες…