ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πύδνας – Κολινδρού | Συνεχίζονται οι εργασίες στο πρώην ΕΨΥΚΑ για εγκατάσταση προσφύγων

Φώτο διαμαρτυρίας από την περυσινή διαμαρτυρία κατοίκων στον Μακρύγιαλο

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο πρώην ΕΨΥΚΑ, που βρίσκεται στα όρια Μεθώνης και Μακρυγιάλου, προκειμένου να εγκατασταθούν πρόσφυγες/μετανάστες, όπως αποκάλυψε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Μεταλλίδης.

Ο κ. Μεταλλίδης ενημέρωσε το Σώμα για την πρόοδο των εργασιών και για τις νομικές ενέργειες στις οποίες πρόκειται να προχωρήσει η Επιτροπή Αγώνα και ζήτησε να υπάρξει συνεργασία και συνεννόηση με τη Δημοτική Αρχή προκειμένου να γίνουν πιο συντονισμένες ενέργειες.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος, κ. Μανώλας, είπε ότι είναι εις γνώση του η επανέναρξη των εργασιών στο συγκεκριμένο χώρο, τόνισε πως ο Δήμος κάνει τις απαραίτητες θεσμικές ενέργειες, αλλά τα ένδικα μέσα που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Δήμος είναι εξαιρετικά περιορισμένα.

Δείτε στο βίντεο την τοποθέτηση του κ. Μανώλα και του κ. Μεταλλίδη.

About the author

Ηλίας Τοπτσής

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγίνιο Πιερίας.
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Msc) στα «Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών» με κατεύθυνση στις «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Ήχου και της Εικόνας για την Εκπαίδευση και την Παραγωγή», από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ.
Στα φοιτητικά του χρόνια συνεργάστηκε με εφημερίδες της Θεσσαλονίκης (ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) καθώς και με διαφημιστικά γραφεία της πόλης.
Το 2007 ξεκίνησε να διδάσκει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, ως διδάσκων 407, σε εργαστηριακά μαθήματα ραδιοφωνικής και τηλεοπτικής παραγωγής. Από το 2012 έως σήμερα είναι εκπαιδευτής ενηλίκων στα Δημόσια ΙΕΚ στην ειδικότητα «Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ» στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα