ΚΟΙΝΩΝΙΑ MEDIA

ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. | Παρουσιάστηκε η νέα υπηρεσία Egnatia Pass

Γ. Κωνσταντόπουλος (πρόεδρος του Δ.Σ.): «Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. μπαίνει μπροστά»   – Κ. Κουτσούκος (Διευθύνων Σύμβουλος): «Από 4 Νοεμβρίου οι αυτοκινητόδρομοι της χώρας γίνονται διαλειτουργικοί»

ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. | Παρουσιάστηκε η νέα υπηρεσία Egnatia Pass

Παρουσιάστηκε την Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020, η νέα υπηρεσία Egnatia Pass από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ Α.Ε., στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνος Κουτσούκος, παρουσία του προέδρου της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε. κ. Γιώργου Κωνσταντόπουλου, σε κεντρικό ξενοδοχείο στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Κουτσούκος παρουσίασε τις τεχνικές λεπτομέρειες της νέας υπηρεσίας που δίνει την δυνατότητα στους οδηγούς να περνάνε χωρίς αναμονή και με ασφάλεια από τους σταθμούς διοδίων ενώ αποφεύγονται οι συναλλαγές με μετρητά.

Σύμφωνα με τον κ. Κουτσούκο, στους δύο πρώτους μήνες διατέθηκαν πομποδέκτες Egnatia Pass σε 15.000 χρήστες. Προτίμηση στη νέα υπηρεσία δείχνουν τόσο οι επαγγελματίες οδηγοί, όσο και οι ιδιώτες εξίσου.

Γ. Κωνσταντόπουλος: «Ιστορική ημέρα μετά από μεγάλη προσπάθεια»

«Ήταν ένας δρόμος ταχύτητας με πολλά εμπόδια τα οποία και ξεπεράσαμε», ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε. κ. Γ. Κωνσταντόπουλος και συνέχισε: «Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. μπαίνει μπροστά. Καλώ τα τοπικά ΜΜΕ να προωθήσουν το Egnatia Pass. Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ είναι η μεγαλύτερη ΔΕΚΟ που έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη. Ας στηρίξουμε λοιπόν αυτήν την εμβληματική εταιρεία, η οποία – εις πείσμα όλων – εδώ και 26 χρόνια, είναι το βασικό αναπτυξιακό εργαλείο της χώρας σε πολλά επίπεδα». Ολοκληρώνοντας ο κ. Κωνσταντόπουλος τόνισε: «Μετά από τόσα χρόνια προσφοράς ζητάμε κι εμείς την ανταπόδοση, από τους πολίτες της Βορείου Ελλάδος, να αγκαλιάσουν το Egnatia Pass. Η νέα υπηρεσία να βρίσκεται σε όλα τα βορειοελλαδικά αυτοκίνητα». Τέλος, τόνισε ότι: «Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε., στις δύσκολες αυτές εποχές, δεν ζήτησε ποτέ τίποτα. Ήταν πάντα αυτόνομη».

Κ. Κουτσούκος: «Από 4 Νοεμβρίου οι αυτοκινητόδρομοι της χώρας γίνονται διαλειτουργικοί»

Στο σωστό timing – και λόγω της COVID-19 – της έναρξης της νέας υπηρεσίας Egnatia Pass αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο διευθύνων δύμβουλος της εταιρείας κ. Κων/νος Κουτσούκος. Παράλληλα στάθηκε στο γεγονός πως από τις 4 Νοεμβρίου 2020, οι αυτοκινητόδρομοι της Ελλάδας γίνονται διαλειτουργικοί. «Ξεκινώντας κάποιος από την Θεσσαλονίκη θα μπορεί να φτάσει στην Αθήνα ή στην Πελοπόννησο χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει άλλους πομποδέκτες, άλλων εταιρειών. Έτσι ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα όλων των οδηγών και ύστερα από ενέργειες του Υπουργείου Υποδομών, τον τελευταίο χρόνο, έγινε πλέον πραγματικότητα».

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας