ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γκιριτζιώτης για το ατύχημα στον Όλυμπο: “Είμαι καλά! Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και συγγνώμη για την ταλαιπωρία”

Γκιριτζιώτης για το ατύχημα στον Όλυμπο: "Είμαι καλά! Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και συγγνώμη για την ταλαιπωρία"

Ο Μπάμπης Γκιριτζιώτης είναι φωτογράφος βουνού και έχει ιδιαίτερη αγάπη για τον Όλυμπο. Καλύπτει δε, την πλειοψηφία των αγώνων ορειβατικού τρεξίματος που γίνονται στο βουνό των Θεών.

Τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στο βουνό για τη φωτογραφική κάλυψη γνωστού ορειβατικού αγώνα που έλαβε χώρα στον Όλυμπο.

Όπως σας ενημέρωσε έγκαιρα το olympusmera.gr, ο Μπάμπης Γκιριτζιώτης είχε ατύχημα και μεταφέρθηκε σώος μετά την επέμβαση της ΕΜΑΚ.

Φωτογραφία από την χθεσινή διάσωση

Σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει:

«Καλημέρα σε όλους

Ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια και το ενδιαφέρον σχετικά με το ατύχημα μου στον Όλυμπο.

Ένα μεγάλο συγνώμη για την ταλαιπωρία που προξένησα στους αθλητές του αγώνα, την ΕΜΑΚ και τους πυροσβέστες που με κατέβασαν από το βουνό.

Σας ευχαριστώ και πάλι!»

Σε επικοινωνία που είχαμε, νωρίς το πρωί της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου, ο φωτογράφος μας ανάφερε: «Είμαι καλά, είμαι στο σπίτι μου. Έκανα όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και δεν έχω σπασίματα, απλά πονάω από την πτώση».

Όσον αφορά το ατύχημα: «Ο φωτογραφικός μου εξοπλισμός ήταν – μάλλον – αυτός που με έσωσε από τα χειρότερα. Δεν θυμάμαι πολλά από την πτώση μου αλλά πρέπει να ήταν μεγάλη μιας και βρέθηκα 4-5 μέτρα κάτω από το μονοπάτι».

Κλείνοντας ο Μπάμπης Γκιριτζιώτης ανέφερε: «Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι συγκινητικό. Ο Όλυμπος χρειάζεται προσοχή και σεβασμό. Έμαθα πως ένα νέο παιδί έχασε εχθές το βράδυ την ζωή του. Κρίμα…. Εγώ ήμουν τυχερός. Και πάλι συγγνώμη για την ταλαιπωρία που δημιούργησα!»

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα