ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανεμογεννήτριες | Σε αναζήτηση υπογραφών για την αίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ

Η Επιτροπή Αγώνα κατά των Ανεμογεννητριών εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει σχετικά με την τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων για το αιολικό πάρκο στη θέση “Πέντε Πύργοι” της Άνω Μηλιάς.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι το δικόγραφο για την κατάθεση της αίτησης ακύρωσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας και όσοι από του φορείς επιθυμούν να συνυπογράψουν είναι στη διάθεση τους προκειμένου να κατατεθεί εμπρόθεσμα.

Τι αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα κατά των Ανεμογεννητριών:

Εκδόθηκε από την αρμόδια περιβαλλοντική υπηρεσία (ΔΙ.ΠΕ.ΧΩ.) η τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων για το αιολικό πάρκο στην Μηλιά Πιερίας. Κύριο εργαλείο για την εναντίωση έναντι της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών είναι πλέον η εμπρόθεσμηκατάθεση ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ στο ΣΤΕ.

Έχουμε ενημερωθεί από το Δικηγόρο Θωμά Τσιουπλή ότι έχει ολοκληρωθεί η σύνταξη του δικογράφου και απομένει να του γνωστοποιηθούν τα πρόσωπα και οι φορείς που θα θέλουν να συνυπογράψουν την αίτηση και να υπογράψουν σχετικό πληρεξούσιο ενώπιον συμβολαιογράφου. Σημειώνουμε ότι οι προθεσμίες είναι ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ και για τον λόγο αυτόν όποιος θα θέλει να συμμετάσχει θα πρέπει να το γνωστοποιήσει ΑΜΕΣΑαποστέλλοντας τα στοιχεία του στο e-mail του Δικηγόρου   thomastsiouplis@gmail.comΌσοι κατά καιρούς συντάχθηκαν μαζί μας στον δίκιο αγώνα μας, τώρα είναι η ώρα να το αποδείξουν έμπρακτα.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα