ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγιος Σπυρίδωνας | Κανονικά θα λειτουργήσει αύριο το σχολείο – Οι τελευταίες εξελίξεις

Άγιος Σπυρίδωνας | Κανονικά θα λειτουργήσει αύριο το σχολείο - Οι τελευταίες εξελίξεις

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο του Αγίου Σπυρίδωνα θα λειτουργήσει κανονικά αύριο 18 Σεπτεμβρίου 2020. Οι γονείς ενημερώνονται, επίσης, πως το σχολείο σήμερα παρέμεινε κλειστό λόγω απολύμανσης που αποφάσισε ο Δήμος Δίου – Ολύμπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ύστερα από απόφαση του Δήμου Δίου-Ολύμπου και προς περιορισμό της διασποράς του COVID-19 σας ενημερώνουμε ότι το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο του Αγίου Σπυρίδωνα σήμερα Πέμπτη 17/9/2020 θα παραμείνουν κλειστά, λόγω προληπτικής απολύμανσης των χώρων τους. Αύριο Παρασκευή 18/9/2020 το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά (πρωί-ολοήμερο). Δες ΕΔΩ

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις που έγιναν, πριν από λίγο, από την διευθύντρια ΔΙΠΕ Πιερίας, κ. Φλώρα Σορώτου, στην εκπομπή της Ελίνας Διαμαντοπούλου “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ”, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση.

Σύμφωνα με την κυρία Σορώτου, αδερφάκι παιδιών που φοιτούν στο σχολείο βρέθηκε θετικό στο νέο κορονοϊό με αποτέλεσμα να κλείσει προληπτικά το σχολείο και να απολυμανθεί. Παράλληλα γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αδερφάκι των παιδιών είναι νήπιο και πηγαίνει σε βρεφονηπιακό σταθμό της ευρύτερης περιοχής.

Σήμερα, νωρίς το πρωί, το olympusmera.gr σας ενημέρωσε αναλυτικά για το κλείσιμο του σχολείου καθώς και την ανησυχία των κατοίκων για όλα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες στον Άγιο Σπυρίδωνα.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας