ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε η συλλογή υπογραφών για τη δυσοσμία στην Κατερίνη

Την κατάσταση στα χέρια τους αποφάσισαν να πάρουν οι κατερινιώτες που σχεδόν καθημερινά υφίστανται την έντονη δυσωδία που διαχέεται στον αέρα της πόλης κάνοντας ανυπόφορη την κατάσταση τόσο εκτός όσο και εντός των σπιτιών.

Καφενείο “Τσαχούρ”

Ευαγγελικά, Θρακιώτικα, Περίσταση, Νέα Ζωή, Αστικά είναι μόνο κάποιες από τις περιοχές που ζουν έναν καθημερινό “αόρατο” εφιάλτη.

Στο “Σαφράν” συλλέγει υπογραφές η κ. Σημέλα Ελευθεριάδου

Από σήμερα ξεκίνησε συλλογή υπογραφών προκειμένου να υπάρξει πίεση προς τους αρμόδιους φορείς για να εντοπιστεί ποιος ή τι είναι αυτό που “μολύνει” τον αέρα της πόλης.

Από τις 9 το πρωί στα καφενεία “Σαφράν” (7ης Μεραρχίας 87)και “Τσαχούρ” (Σωκράτους 11) οι υπογραφές… “πέφτουν βροχή” ενώ τα πόστα θα παραμείνουν στη θέση τους μέχρι τις 9 το βράδυ του Σαββάτου καθώς και αύριο Κυριακή 9:00πμ. με 9:00μμ.

Ο κ. Αλέκος Σιδηρόπουλος κάτοικος στην περιοχή των Ευαγγελικών περιγράφει το πρόβλημα στην κάμερα του OlympusMera.gr

logo podas

About the author

OM Newsroom

4 Comments

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

  • Θα θέλαμε να υπογράψουμε κι εμείς που ζούμε περιστασιακά σε αυτές τις περιοχές και έχουμε σπίτια στην περιοχή και μένουμε 4-5 μήνες τον χρόνο αλλά είμαστε μακρυά τον υπόλοιπο καιρό…

    • Εκτός από τη φυσική υπογραφή στα δυο καφενεία, θα μπορούσε να γίνει παράλληλα και συγκέντρωση υπογραφών στο διαδίκτυο;

  • Καλό είναι να γίνει κ συλλογή υπογραφών διαδικτυακά γιατί κάποιοι συνδημότες μας δεν έχουν την δυνατότητα φυσικής παρουσίας στα εν λόγω μέρη κ λόγω υψηλών θερμοκρασιών αλλά κ λόγω της χρήσης μάσκας που δυσχεραίνει τις μετακινήσεις. Ειδικά των ηλικιωμένων. Υπάρχει μια ασεβής στάση προς τους δημότες από τον “κύριο” που ρυπαίνει κ έχει καταστήσει την πόλη τριτοκοσμική αλλά κ από τον δήμο που όταν παίρνει κάποιος τηλέφωνο στο αρμόδιο τμήμα περιβάλλοντος δεν άκουσαν, δεν είδαν κ κυρίως δεν μύρισαν! Οι εκλογές είναι πολύ πιο κοντά από ότι νομίζουν οι αρμόδιοι του δήμου Κατερίνης.