ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ντούλας | Δεν έχουμε σχέση με την ανακοίνωση του lockdown!

Στην εκπομπή “Καθημερινά” και την Ελίνα Διαμαντοπούλου μίλησε σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος του Σωματείου Εστίασης Πιερίας Νίκος Ντούλας ξεκαθαρίζοντας ότι η ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας σε κεντρικό επίπεδο ουδεμία σχέση έχει με τα μέλη του Σωματείου της Πιερίας που είναι μέλος της ΠΟΕΣΕ.

«Περιμένουμε τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος είπε ότι θα στηρίξει την εστίαση. Δεν πρόκειται να προχωρήσουμε σε lockdown», ξεκαθάρισε ο κ. Ντούλας.

Μάλιστα η ΠΟΕΣΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

Η «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ» (ΠΟΕΣΕ), με Μέλη της 153 πρωτοβάθμια Σωματεία πανελλαδικά, επίσημος θεσμικός φορέας εκπροσώπησης της Εστίασης, δηλώνει ότι ουδεμία σχέση έχει με την ανακοίνωση περί LOCK DOWN της Εστίασης από 16-22 Σεπτεμβρίου εε.
Η ΠΟΕΣΕ, Ομοσπονδία–Mέλος της ΓΣΕΒΕΕ, αναμένει τις Πρωθυπουργικές ανακοινώσεις στο φόρουμ της ΔΕΘ 2020 και κατόπιν θα λάβει τις αποφάσεις της με γνώμονα το συμφέρον του Κλάδου και της Οικονομίας ευρύτερα.
Η ΠΟΕΣΕ καλεί τα Μέλη της και τους επιχειρηματίες της Εστίασης να παραμένουν συσπειρωμένοι στην επίσημη Κλαδική εκπροσώπηση και να κλείνουν τ΄ αυτιά τους σε αυτόκλητους δήθεν σωτήρες.
Από το Γραφείο Τύπου

logo podas