ΚΟΙΝΩΝΙΑ MEDIA

Κατερίνη | Απίστευτη πτώση γυναίκας στον πεζόδρομο (Βίντεο)

Με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ διεκομήσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης γυναίκα 60 περίπου χρονών που σκόνταψε σε τρύπα στον πεζόδρομο της Κατερίνης και έπεσε, χτυπώντας στο κεφάλι της. Το συμβάν έγινε την Παρασκευή λίγο μετά τη 1 μ.μ.

Κατερίνη | Απίστευτη πτώση γυναίκας στον πεζόδρομο

Αγανάκτηση των καταστηματαρχών και των περιοίκων λόγω των συνεχών ατυχημάτων που γίνονται στο συγκεκριμένο σημείο του πεζοδρόμου της Κατερίνης επειδή – εδώ και 7 μήνες – οι υπεύθυνοι του Δήμου Κατερίνης δεν έχουν φροντίσει να τοποθετήσουν μια φέτα μαρμάρου στο συγκεκριμένο σημείο.

Τελευταίο “θύμα” της αμέλειας του Δήμου Κατερίνης μια γυναίκα περίπου 60 χρονών που έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι της και το πρόσωπό της. Η φαρμακοποιός κα Ζιώγα κατάφερε να ελέγξει την αιμορραγία από το μάγουλό της. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ και την παρέλαβε επειδή, λόγω ζάλης και τραυμάτων, δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει την όποια δραστηριότητά της.

“Καθημερινά έχουμε ατυχήματα” δηλώνουν στο olympusmera.gr περίοικοι και καταστηματάρχες πέριξ της “τρύπας” στον πεζόδρομο που προκαλεί τα ατυχήματα. “Έχουμε δει να πέφτουν από μωρά μέχρι και ηλικιωμένοι” .

Δείτε βίντεο από το σημείο:

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα