ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Reality show στην περιοχή του Λιτοχώρου

Μεγάλη εταιρία παραγωγής του εξωτερικού βρέθηκε σε περιοχές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και αποφάσισε να ξεκινήσει γυρίσματα για την παραγωγή reality show στην περιοχή του Λιτοχώρου, του Ολύμπου, της Πιερίας και τη Θεσσαλονίκη

Reality show στην περιοχή του Λιτοχώρου

Μετά τις 15 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα reality show σε περιοχές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Μεγαλύτερο είναι το ενδιαφέρον από διεθνείς εταιρείες παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών και εκπομπών, προκειμένου να ξεκινήσουν γυρίσματα στην Ελλάδα την εποχή του… κορονοϊού. Σύμφωνα με τον αρμόδιο τομεάρχη Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρο Θάνο η επιδημιολογική εικόνα της χώρας μας αλλά και το γεγονός ότι τα κρούσματα και οι θάνατοι που έχουν προκληθεί από τον φονικό ιό είναι περιορισμένα σε σχέση με άλλες χώρες του κόσμου, φέρνουν την χώρα μας ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

«Υπάρχει έντονο και ζεστό ενδιαφέρον» λέει ο κ. Θάνος στο makthes.gr. Συμπληρώνει πως τα κίνητρα που δίνει η χώρα μας και οι μεγάλες επιστροφές του ποσού που θα διαθέσει κάποια εταιρία για τα γυρίσματα είναι από μόνα τους σημαντικά ώστε κάποιος να εντάξει την χώρα μας στους τόπους παραγωγής μιας ξένης σειράς ή εκπομπής, ωστόσο και η διαχείριση της πανδημίας στην Ελλάδα λειτούργησε ενισχυτικά.

Ήδη, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του makthes.gr μεγάλη εταιρία παραγωγής του εξωτερικού βρέθηκε σε περιοχές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και αποφάσισε να ξεκινήσει γυρίσματα για την παραγωγή reality show στην περιοχή του Λιτοχώρου, του Ολύμπου, της Πιερίας και τη Θεσσαλονίκη. Οι ιθύνοντες της παραγωγής επισκέφτηκαν διάφορα σημεία των νομών Πιερίας και Θεσσαλονίκης και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μετά τις 15 Σεπτεμβρίου. Κάτι αντίστοιχο, αναμένεται και για ελληνική ταινία η οποία θα κάνει γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη αλλά και για ελληνική παραγωγή που επέλεξε να πραγματοποιήσει γυρίσματα στην περιοχή των Σερρών.

Διαβάστε περισσότερα στο makthes.gr >>

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα