ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατερίνη | Απεβίωσε ο Βαλάντης Θεοδώρου

Κατερίνη | Απεβίωσε ο Βαλάντης Θεοδώρου

Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κατερίνης – και στενός συνεργάτης του πρώην δημάρχου Σάββα Χιονίδη – Βαλάντης Θεοδώρου απεβίωσε το βράδυ της Τρίτης 18 Αυγούστου 2020 σε ηλικία 49 ετών.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσω του επίσημου λογαριασμού του συνδυασμού “Πολίτες σε Δράση”:

“Ότι και να πει κανείς αυτή τη στιγμή είναι πολύ λίγο….. Δεν μπορείς να περιγράψεις συναισθήματα, δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα, το μόνο που σου έρχεται είναι απλά ένα μεγάλο γιατί…… Κρίμα πολύ κρίμα έφυγε ένας νέος άνθρωπος, καλό ταξίδι Βαλαντη”.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του συνδυασμού “Πολίτες σε δράση”

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και την βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του φίλου, συνοδοιπόρου και πρώην Γενικού Γραμματέα του Δήμου Κατερίνης Βαλάντη Θεοδώρου, με τον οποίο πορευτήκαμε μαζί σε δύσκολες εποχές και μάχες.
Ο Βαλάντης ήταν για όλους εμάς ένας αγαπημένος φίλος, ένας ευφυής άνθρωπος με βαθιά και ειλικρινή αγάπη για τον τόπο του, τον δήμο Κατερίνης, εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος.
Ένας άνθρωπος χαρισματικός, απίστευτα εργατικός, χαμηλών τόνων και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει και να εξυπηρετήσει τους πολίτες φίλους και μη, γνωστούς και άγνωστους.
Έδωσε μια γενναία μάχη για μεγάλο χρονικό διάστημα, με θάρρος , με πείσμα και πάθος για τη ζωή. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε.
Τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του αγαπημένου φίλου Βαλάντη Θεοδώρου.
Καλό Παράδεισο!

logo podas

Πρόσφατα άρθρα