ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Δάσος … του Μουσικού Σχολείου

Η ανακοίνωση του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης για την αδιαφορία των αρμόδιων υπηρεσιών σχετικά με τον καθαρισμό του αύλιου χώρου του σχολείου:

Εδώ και πάνω από ένα μήνα παραμένουν στον προαύλιο χώρο του Μουσικού Σχολείου ξερά κλαδιά, δημιουργώντας πολύ μεγάλο κίνδυνο πυρκαγιάς, καθότι τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες επισκέπτονται το σχολείο εξωσχολικοί οι οποίοι επανειλημμένα βάζουν φωτιές και προκαλούν καταστροφές.

Επιπλέον:

·      τα χόρτα σε κάποια σημεία του προαύλιου χώρου φτάνουν στο ύψος ανθρώπου,

·      βάτα με αγκάθια (και βατόμουρα) απειλούν όποιον πλησιάσει στην βορειοδυτική πλευρά του σχολείου,

·      σε κάποια σημεία η βλάστηση θυμίζει όχι δάσος αλλά ζούγκλα,

·      ξερά πεύκα περιμένουν πότε θα γίνουν λαμπάδες κλπ

Επί έναν μήνα έχουμε κάνει δεκάδες τηλεφωνήματα στην υπηρεσία πρασίνου  και στον ίδιο τον αντιδήμαρχο, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν είχαμε καμία ανταπόκριση. Σε τηλεφωνική επικοινωνία, που είχαμε με την πυροσβεστική, δήλωσε αναρμόδια και μας είπε ότι σε περίπτωση πυρκαγιάς την ευθύνη έχει ο Διευθυντής του σχολείου!

Επειδή οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου δείχνουν χαρακτηριστική αδιαφορία, κάνουμε έκκληση σε όποιους έχουν τα μέσα και τη διάθεση, να μας βοηθήσουν εθελοντικά να καθαρίσουμε τον προαύλιο χώρο του σχολείου πριν να είναι αργά. Αν ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε, παρακαλούμε καλέστε στο κινητό του Διευθυντή του σχολείου 6930478469.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας