ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντί της ΔΕΘ σκέψεις για πολιτικο-οικονομικό φόρουμ

Το εναλλακτικό σενάριο έχει ήδη παρουσιαστεί στον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του, σύμφωνα με πληροφορίες

Αντί της ΔΕΘ σκέψεις για πολιτικο-οικονομικό φόρουμ

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στα δημοσιογραφικά και πολιτικοοικονομικά «πηγαδάκια» της Θεσσαλονίκης είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως ειδικοί εισηγούνται στην κυβέρνηση την ακύρωση της φετινής 85ης ΔΕΘ- HELEXPO η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το διάστημα 5-13 Σεπτεμβρίου. Σήμερα η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη ανακοίνωσε την απόφαση της κυβέρνησης για ακύρωση της φετινής διοργάνωσης με τους υπεύθυνους της εταιρίας να επεξεργάζονται, σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, εναλλακτικά σενάρια.

Δεδομένης της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη στις 5 Σεπτεμβρίου και της ομιλίας του σε περιορισμένο ακροατήριο στο «τραπέζι» επανέρχεται ένα άλλο σενάριο, το οποίο είναι σε γνώση του πρωθυπουργού και του το είχαν παρουσιάσει τα στελέχη της ΔΕΘ- HELEXPO.

Ο λόγος για την πραγματοποίηση ενός πολιτικοοικονομικού φόρουμ στο οποίο θα παραβρεθεί περιορισμένος αριθμός ανθρώπων, πολιτικών, επιχειρηματικών και εμπορικών παραγόντων και το οποίο θα πραγματοποιηθεί με την χρήση της τεχνολογίας.

Διαβάστε περισσότερα στο makthes.gr > >

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα