ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθωώθηκε ο οδηγός ταξί- Ουδέποτε έσπασε καραντίνα

Ο οδηγός ταξί που συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, αθωώθηκε σήμερα, Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης λόγω έλλειψης στοιχειοθέτησης του αδικήματος της παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών σε συνδυασμό με την από 25/2/2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που κυρώθηκε με το άρθρο 1 του Ν.4682/2020.

Φωτό αρχείου

Μάλιστα σύμφωνα με τη δικηγόρο του εν λόγω οδηγού ταξί, ουδέποτε του επιβλήθηκε καραντίνα παρά μόνο του απευθύνθηκε η σύσταση για αυτο-παρακολούθηση  αμέσως μετά τη λήψη του δείγματος από την Κινητή Μονάδα Δειγματοληψίας Πιερίας για SARS- COV 2.

Ήδη από χθες, κάτι που επιβεβαιώνει και η νομική εκπρόσωπος του οδηγού, το OlympusMera.gr είχε καταστήσει σαφές με δημοσιεύμα (δες εδώ ) ότι ο συγκεκριμένος οδηγός είχε υποβληθεί σε τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό. Στην εξώδικη διαμαρτυρία η δικηγόρος αναφέρει συγκεκριμένα ότι δύο ημέρες μετά τη λήψη του δείγματος από την παραπάνω Κινητή Μονάδα, δηλαδή στις 29 Ιουλίου 2020, το αποτέλεσμα έδειξε πως “ο πελάτης μου ήταν αρνητικός στον κορωνοϊό Covid-19, και επομένως, μπορούσε να εργαστεί κανονικά.”

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα