ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατερίνη | Σάλος με τον οδηγό ταξί που εργαζόταν όντας σε καραντίνα για κορωνοϊό

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος οδηγός συνελήφθη ενώ ανακοίνωση εξέδωσαν τα σωματεία των ιδιοκτητών ραδιοταξί ξεκαθαρίζοντας ότι ο συγκεκριμένος οδηγός δεν είναι μέλος τους.

Ο οδηγός ταξί, αλβανικής καταγωγής, όφειλε να βρίσκεται σε καραντίνα καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συγγενικό του πρόσωπο είχε βρεθεί θετικό σε κορωνοϊό.

Η ανακοίνωση

Ο Συνεταιρισμός ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Κατερίνης – 18300 και το Σωματείο Εργαζομένων Ιδιοκτητών Ταξί Κατερίνης «Άγιος Χριστόφορος» καταδικάζουν απερίφραστα την απολύτως ανεύθυνη συμπεριφορά οδηγού ταξί, ο οποίος ενώ βρισκόταν σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού, συνέχιζε να εργάζεται μεταφέροντας επιβατικό κοινό με το όχημά του.Τονίζουμε επίσης ότι ο συγκεκριμένος οδηγός δεν αποτελεί μέλος ούτε του Συνεταιρισμού ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Κατερίνης – 18300 ούτε του Σωματείου Εργαζομένων Ιδιοκτητών Ταξί Κατερίνης «Άγιος Χριστόφορος», παρά εργάζεται ως ανεξάρτητος επαγγελματίας.

Υπογραμμίζουμε ότι οι επαγγελματίες οδηγοί, οι οποίοι είναι μέλη και των δύο φορέων της Κατερίνης, τηρούν στο έπακρο τα μέτρα προστασίας που έχουν ανακοινωθεί από την Πολιτεία (μάσκες, αντισηπτικά κ.τ.λ.), προκειμένου να προστατεύσουν τους ίδιους, τις οικογένειές τους και το επιβατικό κοινό.Τέλος, καλούμε τους πολίτες να επιλέγουν με μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα επαγγελματίες οδηγούς για τις μετακινήσεις τους και σε περίπτωση που διαπιστώνουν μη συμμόρφωση στα μέτρα προστασίας να προβαίνουν στις σχετικές καταγγελίες.

Ο Συνεταιρισμός ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Κατερίνης – 18300 και το Σωματείο Εργαζομένων Ιδιοκτητών Ταξί Κατερίνης «Άγιος Χριστόφορος» παραμένουν υπεύθυνα δίπλα στο επιβατικό κοινό.

Για τον Συνεταιρισμό ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Κατερίνης – 18300

Ο ΠρόεδροςΓεώργιος Παρθενίδης

Για το Σωματείο Εργαζομένων Ιδιοκτητών Ταξί Κατερίνης «Άγιος Χριστόφορος»Ο ΠρόεδροςΓεώργιος Καβαφέας

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα