ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατερίνη | Νέο Δ.Σ στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων

Σε σώμα συγκροτήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικής Ενότητας Κατερίνης.

Η πρώτη συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (κατόπιν πρόσκλησης του πρώτου σε σταυρούς προτίμησης συμβούλου) και με μοναδικό θέμα, τη συγκρότηση σε σώμα. Τα 7 μέλη του συμβουλίου, αποφάσισαν ομόφωνα την σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου ως εξής:

Πρόεδρος: Γιώργος Παπαγιάννης

Αντιπρόεδρος: Σημέλα Ελευθεριάδου

Γραμματέας: Βαγγέλης Ζαμαντζάς

Μέλη: Φώτης Γκαβαρδίνας, Αλέξανδρος Ρούτσας και Δημήτρης Ευαγγελόπουλος

Το Διοικητικό Συμβούλιο της νεοσύστατης Ένωσης, αναλαμβάνει να ανασυγκροτήσει το γονεϊκό κίνημα στην Κατερίνη, πάνω σε στέρεες βάσεις, με απολύτως διαφανείς διαδικασίες. Το προσεχές διάστημα, αναμένεται να ολοκληρώσει μια σειρά γραφειοκρατικών διαδικασιών που αφορούν την εύρυθμη και κυρίως διαφανή λειτουργία του οργάνου. 

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η Ένωση, θα επιδιώξει συνάντηση με όλα τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Κατερίνης, έως την έναρξη του σχολικού έτους. Στόχος, η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων Συλλόγων στις ανοικτές διαδικασίες της, καθώς και η ενιαία δράση για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τις σχολικές κοινότητες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η πρώτη Γενική Συνέλευση της νεοσύστατης Ένωσης έγινε την περασμένη Τετάρτη, όπου τα ιδρυτικά μέλη της, εκτός από το 7 μελές συμβούλιο, εξέλεξαν και τους εκπροσώπους τους σε μια σειρά τριτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργάνων, αλλά και για τις επιτροπές του Δήμου Κατερίνης

Συγκεκριμένα εκλέχθηκαν:

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται: Λαΐτσα Ευμορφία (4ο Δ.Σ), Παπαδοπούλου Μαρία (ΕΝΕΕΓΥΛ) και Τσομπανόπουλος Γεώργιος (8ο Δ.Σ.)

Για την Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας: Παπαγιάννης Γεώργιος (18ο Δ.Σ.) και Ρούτσας Αλεξανδρος (ΕΝΕΕΓΥΛ)

Για την Δημοτική Επιτροπή Δήμου Κατερίνης: Ζαμαντζάς Ευάγγελος (3ο Δ.Σ.) Αναπληρωματικό μέλος: Γκαβαρδίνας Φώτιος (16ο Δ.Σ.)

Για την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κατερίνης: Γκαβαρδίνας Φώτιος (16ο Δ.Σ.) Αναπληρωματικό μέλος: Ζαμαντζάς Ευάγγελος (3ο Δ.Σ.)

Για την Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κατερίνης: Ελευθεριάδου Σημέλα (14ο Δ.Σ.) Αναπληρωματικό μέλος: Γεωργούλη Ελένη (14ο Δ.Σ.)

Για την ΔΕΔ Δήμου Κατερίνης: Γεωργούλη Ελένη (14ο Δ.Σ.) Αναπληρωματικό μέλος: Ελευθεριάδου Σημέλα (14ο Δ.Σ.)

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα