ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέχρι τέλος Αυγούστου η απαγόρευση των πανηγυριών

Δήμος Κατερίνης | Δεν παραχωρεί χώρους για πανηγύρια
Μέχρι τέλος Αυγούστου η απαγόρευση των πανηγυριών

Μέχρι το τέλος Αυγούστου εκτιμά ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης ότι θα πάρει παράταση το μέτρο της απαγόρευσης των πανηγυριών, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Παπαθανάσης σημείωσε, αναφορικά με τους ελέγχους που γίνονται ότι, διεξάγονται από όλες τις Αρχές και τα αποτελέσματα ανακοινώνονται δύο φορές την εβδομάδα. Τόνισε δε τη σημασία της ατομικής ευθύνης. 

“Δεν μπορεί να είναι ένας αστυνομικός πίσω από κάθε πολίτη”, είπε χαρακτηριστικά και προέτρεψε τους πολίτες να μη μένουν αμέτοχοι σε φαινόμενα μη τήρησης των μέτρων και να κάνουν παρατηρήσεις όταν βλέπουν ότι δεν τηρούνται τα μέτρα.

Ερωτηθείς, πάντως, για νέα μέτρα, όπως αυτό που ακούστηκε για τη μείωση του μέγιστου αριθμού καθήμενων ανά τραπέζι στην εστίαση, απάντησε πως δεν υπήρξε τέτοιο σενάριο, αλλά και ότι “γενικά, δεν υπήρξε κανένα μέτρο στο τραπέζι, εκτός της εντατικοποίησης των ελέγχων”.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι, “δε θα υπάρξει γενικό lockdown, αλλά θα υπάρξουν τοπικά αν χρειαστεί”, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι, “δε θέλουμε να βάλουμε φρένο στον τουρισμό”.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας