ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πύδνας Κολινδρού | Τον Αύγουστο η απόφαση για το Πανηγύρι Αιγινίου

Πύδνας Κολινδρού | Τον Αύγουστο η απόφαση για το Πανηγύρι Αιγινίου

Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Αυγούστου θα ληφθεί η οριστική απόφαση για την πραγματοποίηση ή μη της 94ης Εμποροπανήγυρης Αιγινίου, μετά την πρόταση που κατέθεσαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Στο αιτιολογικό της πρότασης, τονίστηκε πως πρέπει να εξαντληθεί και το τελευταίο χρονικό περιθώριο, προκειμένου να αξιολογηθεί αν είναι δυνατή η πραγματοποίηση της φετινής διοργάνωσης, πάντα με ύψιστη προτεραιότητα την προστασία της δημόσιας υγείας.

Το συγκεκριμένο θέμα αποσύρθηκε και θα συζητηθεί στη συνεδρίαση της 4ης Αυγούστου, που πιθανώς να είναι και ειδική συνεδρίαση, με μοναδικό θέμα την πραγματοποίηση ή μη της Εμποροπανήγυρης Αιγινίου.

Το olympusmera.gr, από την πρώτη στιγμή, σας ενημερώνει με υπευθυνότητα και εγκυρότητα για το θέμα

About the author

Ηλίας Τοπτσής

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγίνιο Πιερίας.
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Msc) στα «Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών» με κατεύθυνση στις «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Ήχου και της Εικόνας για την Εκπαίδευση και την Παραγωγή», από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ.
Στα φοιτητικά του χρόνια συνεργάστηκε με εφημερίδες της Θεσσαλονίκης (ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) καθώς και με διαφημιστικά γραφεία της πόλης.
Το 2007 ξεκίνησε να διδάσκει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, ως διδάσκων 407, σε εργαστηριακά μαθήματα ραδιοφωνικής και τηλεοπτικής παραγωγής. Από το 2012 έως σήμερα είναι εκπαιδευτής ενηλίκων στα Δημόσια ΙΕΚ στην ειδικότητα «Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ» στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας