ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατερίνη | Αντισηπτικά, μάσκες & αποστάσεις για την ασφαλή λειτουργία του αμφιθεάτρου στο Δημοτικό πάρκο

Με την τήρηση όλων των απαραίτητων υγειονομικών κανόνων, βάσει των περιορισμών που ορίζουν τα πρωτόκολλα αποτροπής μετάδοσης του κορωνοϊού, με έμφαση στη λήψη μέτρων προστασίας τόσο για τους θεατές, όσο και για τους εργαζομένους το αμφιθέατρο στο Δημοτικό πάρκο, ανοίγει απόψε την αυλαία του. Παράλληλα, ο  Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος είναι σε συνεχή επικοινωνία με την ΓΓ Πολιτικής Προστασίας και δίδονται οδηγίες για την ασφαλή διοργάνωση των εκδηλώσεων. 

Με αφορμή την επανεκκίνηση λειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου, τις τελικές διαδικασίες για την οριοθέτηση των καθισμάτων από τους εργαζόμενους του ΟΠΠΑΠ επέβλεψε σήμερα, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ), Νίκος Τσιαμπέρας. 

«Προκειμένου να απολαύσουμε με απόλυτη ασφάλεια όμορφες καλλιτεχνικές – πολιτιστικές βραδιές στην Κατερίνη, στον Οργανισμό Πολιτισμού ενσωματώσαμε στους κανονισμούς λειτουργίας του αμφιθεάτρου, τα υγειονομικά μέτρα που θέσπισε η Ελληνική Κυβέρνηση για την πραγματοποίηση ζωντανών θεαμάτων σε ανοιχτά θέατρα.  Ζητώ  από τους θεατές κατανόηση και συνεργασία στην εφαρμογή των μέτρων και την τήρηση των κανονισμών που έχουν αποφασιστεί. Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να θωρακιστούμε έναντι της υγειονομικής κρίσης» τονίζει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο κος Τσιαμπέρας.

Συνοπτικά προβλέπονται τα εξής:

Με το 75% της πληρότητάς του, θα λειτουργήσει ο χώρος, προκειμένου να τηρούνται οι αποστάσεις ασφάλειας μεταξύ των θεατών.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες, οι θεατές θα πρέπει να φορούν μάσκα κατά την είσοδο και την έξοδό τους από το θέατρο.

Αντισηπτικά στην είσοδο και στην έξοδο.

Τήρηση απόστασης τουλάχιστον 1,5 μέτρου μεταξύ των θεατών στις διαδρομές από και προς το χώρο του θεάτρου, στους χώρους υγιεινής (τουαλέτες) κ.λ.π.

Αποφυγή συγχρωτισμού στους κοινόχρηστους χώρους του θεάτρου, στους οποίους δεν θα επιτρέπεται η παραμονή των θεατών, αλλά μόνο η διέλευσή τους, μέχρι το σημείο εισόδου στο θέατρο

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας