ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πύδνας – Κολινδρού | Προς ματαίωση η Εμποροπανήγυρη Αιγινίου

«Θύμα» του κορωνοϊού είναι η φετινή Εμποροπανήγυρη Αιγινίου, καθώς όλα δείχνουν πως δεν θα πραγματοποιηθεί, μετά την χθεσινή ομόφωνη απόφαση της αρμόδιας επιτροπής του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού.

Τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα για τη λειτουργία των εμποροπανηγύρεων, καθιστούν ανέφικτη την ομαλή διεξαγωγή της 94ης Εμποροπανήγυρης Αιγινίου, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί από τις 11-20 Σεπτεμβρίου. Επιπλέον κρίνεται πως υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για την υγεία των εκθετών, των επισκεπτών, αλλά και της ευρύτερης περιοχής σε περίπτωση εμφάνισης κρουσμάτων της COVID-19.

Την οριστική απόφαση θα λάβει τις επόμενες ημέρες το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, στο οποίο παραπέμφθηκε το θέμα προς συζήτηση.

About the author

Ηλίας Τοπτσής

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγίνιο Πιερίας.
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Msc) στα «Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών» με κατεύθυνση στις «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Ήχου και της Εικόνας για την Εκπαίδευση και την Παραγωγή», από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ.
Στα φοιτητικά του χρόνια συνεργάστηκε με εφημερίδες της Θεσσαλονίκης (ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) καθώς και με διαφημιστικά γραφεία της πόλης.
Το 2007 ξεκίνησε να διδάσκει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, ως διδάσκων 407, σε εργαστηριακά μαθήματα ραδιοφωνικής και τηλεοπτικής παραγωγής. Από το 2012 έως σήμερα είναι εκπαιδευτής ενηλίκων στα Δημόσια ΙΕΚ στην ειδικότητα «Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ» στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας