ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέοι Πόροι | Πρωτοβουλίες προβολής του τόπου αλλά… και μεγάλη αγανάκτηση

Νέοι Πόροι | Πρωτοβουλίες προβολής του τόπου αλλά… και μεγάλη αγανάκτηση

Ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων Νέων Πόρων, στο Δήμο Δίου Ολύμπου, προχώρησε στην τοποθέτηση καλαίσθητου σήματος στην παραλία του γνωστού τουριστικού προορισμού της Πιερίας.

Όπως είναι διακριτό στις φωτογραφίες πρόκειται για λατινικά γράμματα από χάλυβα ύψους 2 μέτρων που καταλαμβάνουν 10 μέτρα μήκος και δημιουργούν την ονομασία «Nei Pori». Στο όμικρον του Pori σχηματίζεται μια κόκκινη καρδιά.

«Θέλουμε να στήσουμε ένα σημείο αναφοράς στους Πόρους», ξεκινά τις δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων Νέων Πόρων κ. Βασίλης Αγάκος.

«Θέλουμε να ταξιδέψει το όνομα Νέοι Πόροι στον κόσμο… Και από την πρώτη στιγμή που το τοποθετήσαμε ταξιδεύει με την ταχύτητα του φωτός. Η φωτογραφία αναπαράγεται πάρα πολύ. Παρόλο που δεν έχει κόσμο…», συνεχίζει ο Βασίλης Αγάκος και καταλήγει για την τοποθέτηση του σήματος: «Εξ αρχής φαίνεται πως η τοποθέτηση του σήματος έχει αποδοχή. Αντιδράσεις βέβαια πάντα υπάρχουν αλλά τί να κάνουμε;»  

Η κουβέντα πήγε αναγκαστικά στην τουριστική κίνηση στην περιοχή. Ο Βασίλης Αγάκος είναι ξεκάθαρος: «Η κίνηση είναι στα τάρταρα. Οι χειρισμοί Θεοχάρη έχουν φέρει την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε. Μας έχουν καταστρέψει με τις παλινωδίες τους. Οι Σέρβοι είναι σε έξαλλη κατάσταση.»

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Σπύρος Αρωνιάδης επιχειρηματίας της περιοχής: «Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό! Κανείς μας δεν το έχει ζήσει. Ακόμα και στον πόλεμο στην Γιουγκοσλαβία εμείς δουλεύαμε. Είναι αδικία αυτό που κάνουν, γεμίζουν τα νησιά και σε εμάς δημιουργούν συνεχώς προβλήματα…»

Φωτογραφίες από την κατασκευή του σήματος:

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας