ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός | Σαββατοκύριακο με υψηλές θερμοκρασίες και λίγες βροχές στα ορεινά της Κεντρικής Μακεδονίας

Καιρός | Σαββατοκύριακο με υψηλές θερμοκρασίες και λίγες βροχές στα ορεινά της Κεντρικής Μακεδονίας

Καλοκαιρινές συνθήκες το Σαββατοκύριακο, θερμοκρασία έως 35 βαθμούς και Βοριάδες έως 7 Μποφόρ στο Αιγαίο.

Αναλυτικά:

Σάββατο-Κυριακή, 27-28/6/2020
Αίθριος και ζεστός καιρός στις περισσότερες περιοχές. Εξαίρεση τα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας με συννεφιά και λίγες βροχές ή καταιγίδες τις απογευματινές ώρες.

Άνεμοι, Βοριάδες 4-5, στο Αιγαίο 6-7 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στα ηπειρωτικά από 16 έως 35 και στα νησιωτικά τμήματα από 18 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια, με πρόσκαιρη συννεφιά το απόγευμα στα γύρω ορεινά. Άνεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 19 έως 34 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά στα βόρεια. Άνεμοι Βορειοανατολικοί 5-7 Μποφόρ και θερμοκρασία από 19 έως 34 βαθμούς.

Δευτέρα-Τρίτη, 29-30/6/2020
Καλός καιρός, αίθριος και ζεστός σε όλη τη χώρα, εξαίρεση τα βόρεια ορεινά με τοπική συννεφιά και λίγες βροχές το απόγευμα. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο, με μέγιστες τιμές στα ηπειρωτικά στους 37-38 βαθμούς.

Τετάρτη-Πέμπτη, 1-2/7/2020
Καλός και ζεστός καιρός, αίθριος σε όλη τη χώρα, με τοπική συννεφιά στα ορεινά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι Βοριάδες, στο Αιγαίο 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θ’ αλλάξει σημαντικά.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας